Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, szerintetek gáz lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek gáz lenne ha ezt csinálnám? Ti megijednétek?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki szintén abban az épületben dolgozik mint én csak egy másik vállalatnál.

Idáig csak párszor beszéltem vele, nem tudom a nevét sem, de azt tudom hogy jövőhéten jön majd utoljára aztán itt hagyja ezt a helyet.

Azt tudom hogy hol száll fel a buszra, nagyon gáz lenne ha az utolsó napon amikor jön reggel nagyon korán odamennék ahhoz a buszmegállóhoz, úgy tennék mint aki vár a bsuzra de csak akkor szállnék fel amikor ő jön?

És akkor úgy tennék hogy én is éppen most jöttem, és nem várok már itt rá direkt 1 órája.

Szóval ez lenne az utolsó lehetőségem beszélni vele és elkérni valamilyen elérhetőségét, mert munka közben nagyon keveset találkozunk akkor is nagyon rövid időre, de a legtöbb nap egyáltalán nem.

Ez normális ötlet, ne mfogok perverz stalkernek tűnni?

Ha nagyon gáz még mindig megpróbálhatok aznap 120X kimenni kávézni hátha véletlen összefutunk 2 percnél tovább.

2017. ápr. 29. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

Azért ne mondd azt, hogy ott szálltál föl, mert ha mégis sejti, akkor égsz, ha viszont megmondod, hogy rá vártál, akkor ez egyrészt tetszeni fog neki, másrészt ezt zavartan fogod megmondani, ami látszik majd rajtad, és ezt aranyosnak fogja találni, harmadrészt a beszélgetésnek megfelelő irányt ad, meg amúgy se kell azon görcsölni, hogy miről is beszélgessetek. Csupa előny. :) Higyj nekem, az őszinteség mindig kifizetődő, a lányoknak érzékük van hozzá, hogy mikor lódítasz. Abban tökéletesen igazad van, hogy ha nem jön össze, akkor könnyebb lesz elviselni, mintha naponta látnád. De ezt az égés dolgot felejtsd el. Ha egy lánnyal meg akarsz ismerkedni, de nem tudsz, mert foglalt, neki akkor is jól fog esni, hogy sikere volt nálad, és nem lesz égő! Akkor lenne, ha nem törődnél azzal, amit mond, és nyomulnál.

Sok sikert, és akármi lesz, dobj egy kommentet, hogy veled örülhessünk, vagy szomorkodjunk. Sok sikert, ügyes légy!

2017. ápr. 30. 00:45
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

"ha viszont megmondod, hogy rá vártál, akkor ez egyrészt tetszeni fog neki, másrészt ezt zavartan fogod megmondani, ami látszik majd rajtad, és ezt aranyosnak fogja találni"

Ismered a csajt? Mert engem ez qrvára megijesztene.

Komolyan, ilyen jósképességeket.

2017. ápr. 30. 01:30
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem próbáld meg a buszmegállós dolgot, de ne támadd le nagyon,de szerintem akár jó pont is lehet, ha elmondod, rá vártál :D és amúgy ha mar a neve megvan, facen meg tudod keresni :D

sok sikert, írd meg mi lett! :D

2017. ápr. 30. 06:19
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :)
2017. ápr. 30. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!