Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, szerintetek gáz lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek gáz lenne ha ezt csinálnám? Ti megijednétek?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki szintén abban az épületben dolgozik mint én csak egy másik vállalatnál.

Idáig csak párszor beszéltem vele, nem tudom a nevét sem, de azt tudom hogy jövőhéten jön majd utoljára aztán itt hagyja ezt a helyet.

Azt tudom hogy hol száll fel a buszra, nagyon gáz lenne ha az utolsó napon amikor jön reggel nagyon korán odamennék ahhoz a buszmegállóhoz, úgy tennék mint aki vár a bsuzra de csak akkor szállnék fel amikor ő jön?

És akkor úgy tennék hogy én is éppen most jöttem, és nem várok már itt rá direkt 1 órája.

Szóval ez lenne az utolsó lehetőségem beszélni vele és elkérni valamilyen elérhetőségét, mert munka közben nagyon keveset találkozunk akkor is nagyon rövid időre, de a legtöbb nap egyáltalán nem.

Ez normális ötlet, ne mfogok perverz stalkernek tűnni?

Ha nagyon gáz még mindig megpróbálhatok aznap 120X kimenni kávézni hátha véletlen összefutunk 2 percnél tovább.

2017. ápr. 29. 22:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Miért nem egyik kávézás alkalmával szólítod le? Pl. holnap, és akkor nem is kéne jövőhétig várnod. Ne legyél már ilyen kis tutyimutyi..
2017. ápr. 29. 22:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nem tudja meg, hogy mindez nem csak véletlen, akkor nem fog sem megijedni, sem perverz stalkernek nézni. :P Hajrá. :D
2017. ápr. 29. 22:46
 3/14 A kérdező kommentje:

csak a munkahelyem szoktunk találkozni, holnap ugye nem dolgozunk.

Kávézás annyit jelent hogy a munkahelyen lévő automata.

persze beszélnék vele ott is szívesen de mondom úgy fél év alatt 3X ha találkoztunk ott, akkor is rövid időre.

Ezért semmi garancia rá hogy az utolsó napon találkozzak vele kávézás közben.

2017. ápr. 29. 22:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell az utolsó napra hagyni? És ha valami miatt mégse jön össze, akkor nem lesz több esélyed. Tudod helyiségileg hol dolgozik? Nagyjából mikor van szünete? Zavarhatod munka közben is? Mikor végez? Szólítsd le egyszer, egyik nap menjetek együtt haza, kísérd el a buszmegállóig, stb... Persze azzal sincs baj, amit te írtál, mert nem ijesztő, de mondom, én nem tanácsolnám, hogy az utolsó utáni pillanatra hagyd, miután már nem lesz több esélyed, ha nem jönne össze...
2017. ápr. 29. 22:52
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg a bszmegállós dolgot. majd írd meg hány órát vártál a megállóban és sikerült-e bescserkészni a csajt:)
2017. ápr. 29. 22:52
 6/14 A kérdező kommentje:

Sajnos a következő munkanap lesz az utolsó, szóval most kedden megyünk, és ő akkor jön utoljára.

Zavarni nem zavarhatom munka közben, nem tudom hogy mikor tart szüneteket, nagyjából egy időben végzünk, szóval a visszafele út sem rossz ötlet, csak az a baj hogy én is akollégáimmal szoktam hazafele menni (Ami a kisebb baj) meg ő is.

Nyilván ha csak ketten vagyunk úgy egyszerűbb elkérni a számát.

2017. ápr. 29. 22:56
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem lenne gáz. Az a gáz, hogy eddig nem tetted meg ugyanezt. :)

De arra fel vagy készülve, hogy az is kiderülhet, hogy van barátja? És mit mondasz, ha megkérdezi, hogy rá vártál-e? Eszedbe ne jusson tagadni!

2017. ápr. 29. 23:02
 8/14 A kérdező kommentje:

Miért ne mondhatnám hogy én is csak itt szálltam fel?

Én egy megállóval előbb szállok fel, mondhatnám hogy éppen előttem ment el a busz gondoltam eg megállót akkor lesétálok.

persze sajnos az elutasítás benne van, vagy hogy hogy van barátja. De mégis csak jobb lenne még mindig elutasítással lezárni, mint úgy hogy elmegy és sose tudom meg hogy lehetett volna valami.

2017. ápr. 29. 23:06
 9/14 A kérdező kommentje:

plusz ez az előny abban hogy elmegy:

ha elutasít, akkor sosem látom többet, nincs nagy égés.

2017. ápr. 29. 23:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Ja, értem...

Nem muszáj akkor mindenki előtt elkérni a számát, csak simán beszélgessetek. Te meg addig valahogy tudd meg a nevét (ne legyél olyan szerencsétlen, hogy egy helyen dolgoztok és nem tudod ezt megoldani...), aztán otthon jelöld be facen.

2017. ápr. 29. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!