Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Megijednétek egy ilyentől?
Ha két éve lennétek együtt egy lánnyal, mivel ő még tanul, ti pedig csak most kezdetek dolgozni, még nincs pénz összeköltözésre, de beszélgettetek már sokat a közös jövőről.
Együtt elmentek egy ismerős esküvőjére és a barátnőtök elkapná a menyasszony csokrát.
Mit mondanátok neki?
(Ez egy nem megtörtént szituáció, csak elképzelt, hogy mi történne, nincs semmi célom vele, csak kíváncsi vagyok :))
Na most ez kb. ilyen: Floridában van egy bizonyos kikötő, van néhány hajó. Az egyik 38méter magas 120 méter hosszú és 30 méter széles. A súlya 156 tonna. Hány éves a kapitány ?
Mégis mit mondanánk ? Semmit :D Esetleg ügyes vagy jár a keksz, most komolyna, miért ijednénk meg ettől illetve mit kéne mondani ? Letérdelni és megkérni ak ezedet vagy mi ? :D
Ha egy kedves, helyes csaj vagy, elveszlek feleségül és csinálok neked 3 gyereket.
Én így reagálnék.
Nem kell akkora jelentőséget tulajdonítani a csokor elkapásának. A "hagyomány" szerint ugye az megy legközelebb férjhez, aki a csokrot elkapja, de nincs időhöz kötve, illetve az sem kötelező, hogy ahhoz kell hozzámenni, akivel az illető hölgy az esküvőn részt vesz. :)
A valóság:
-Az én esküvőmön egy olyan hölgy kapta el a csokrot, aki azóta is együtt él a párjával, de nem házasodtak össze soha
-Azok közül, akik NEM kapták el, többen már megházasodtak röviddel az én esküvőm után
-Már egy ideje divatja van az olyan "trükkös" dobócsokroknak, amik annyi kis csokorra esnek szét, ahány szingli nő van a násznépben, így gyakorlatilag mindenki elkapja a csokrot.
-A férfiak esetében más hagyomány dívik: nekik nem csokrot kell elkapniuk, hanem a menyasszony harisnyakötőjét. Ez nálunk történetesen bejött: tényleg az házasodott a jelenlévők közül leghamarabb, aki elkapta. :) De nyilván ő már tudta ezt, ezért is vállalta, hogy elkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!