Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti megijednétek ettől?
Figyelt kérdés
Olyan lakásban lakom, ahol viszonylag vékonyak a falak, így hallok ezt azt a szomszédból. Az egyik oldalon kb egy velem egy korú nő lakik és sokszor szoktam hallani amikor énekel és szerintem gyönyörű hangja van. Persze kinézetre is igazán csinos, ráadásul nem igazán szoktam látni, hogy férfiakat vinne föl a lakására, ebből arra következtetek, hogy van esély rá, hogy szingli. Azon törtem manapság a fejem, hogy átmennék és elmondanám, hogy szerintem csodálatos énekhangja van és mindig megbabonáz mikor hallom énekelni. Szerintetek ez nem lenne számára túl bizarr és ijesztő?2016. aug. 29. 22:00
1/10 anonim válasza:
konkrétan ezért nem kopognék be hozzá, inkább próbálj meg "véletlenül" összefutni vele a folyosón, és úgy beszédbe elegyedni vele.
2/10 anonim válasza:
En nem vagyok ijedos. Szoval en nem ijednek meg. Bizarr? Egyaltalan nem!
N
3/10 anonim válasza:
En is szoktam enekelni de ezek utan nem mernek es egy fontos dolog kiveszne az eletembol
4/10 A kérdező kommentje:
#3-as miért? Hisz ez egy pozitív visszajelzés, hogy szép a hangod. Ez miért akadályozna, hogy később is énekelj?
2016. aug. 29. 22:22
5/10 anonim válasza:
Kicsit megijesztene ha valaki ezzel bekopogna, de egyénfüggő, hiszen nem mindegy hogy épp Ő milyennek lát Téged. Kétesélyes.
6/10 anonim válasza:
onnantól kezdve folyton azzal a tudattal énekelnék, hogy közönségem van!
7/10 anonim válasza:
Szerinten kínos helyzetbe hoznád.
8/10 anonim válasza:
Ezek utàn én se éneklek ez ciki..hisz anno a szomszéd mondta ezek nem vàrfalak azt is hallotta ha köhögtem..marad a kocsiba..ott max akkor hallanak ha a mobilom van lehallgazva vagy bepoloskàzva..
9/10 anonim válasza:
inkább tanulj meg gitározni, és kisérd mikor énekel, valahol közel a falhoz hogy hallja, tuti meglepődne!!!!!
10/10 anonim válasza:
Béla miért nem te vagy a szomszéd??kriszta stimmelt..meg mondtad legénylakàsod van..erre aglegény jött ide de nem te..bàrcsak cseréltetek volna övé lenne a hàz tied a keco..mondjuk csak ha felvàgni akartàl volna mint a kocsival "csajozos auto"bàr nàlam ezek nem jönnek be..az utodom is mondta jönnel uj szomszédok..
Üdv.a reményhal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!