Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől tényleg r i b a n c lennék?
Tegnap elmentünk egyik barátnőmmel egy szórakozóhelyre, és ott találkoztam a volt párommal, akivel pár napja szakítottunk. És hát én még mindig nem tettel túl magam a szakításon, de láthatóan ő elég jól szórakozott, és gondoltam, akkor megmutatom neki, hogy már én is túl vagyok rajta. Láttam, hogy ő is folyton figyel, és direkt előtte flörtölgettem egy pasival. Aztán mikor már volt bennem nem kevés pia, megbeszéltük a pasival, hogy elmegyünk "kocsikázni". És mikor kiértünk az utcára a volt párom utánam jött, és mondta, hogy most inkább haza visz. Aztán hagyott egy cetlit az ágyam mellett, amit én reggel vettem észre, hogy "szívesen r_banc ".
De igazából én semmit nem csináltam volna azzal a pasival, amikor már nem lát minket a volt párom, én kiszálltam volna a kocsiból, de ezt neki nem mondtam el.
Tényleg r_banc lennék? Vagy szerintetek ez azt jelenti, hogy még ő is szeret, és azért nem akarta, hogy mással legyek?
L/22
Es csodalkoznak a nok hogy megeroszakoljak oket vagy egyeb bajokba kerulnek mikor siman beulnenek egy idegen kocsijaba akit elotte 1 orat lattak egesz eletukben...
Nem ribizli vagy, hanem felelotlen. Es nem flortolunk olyan pasikkal akiktol nem akarunk semmit, mert konnyeden bajba kerulhetsz. Az exed pedig ezzel tisztaban van.
Valószínűleg féltékeny, még szeret, de utál.
Egyrészt azért mert utánad ment, hogy mit csinálsz azzal a pasival, hazavitt mert érdekli, hogy mi van veled és ezt az üzenetet hagyta, mert haragszik rád.
szerintem tedd össze a kezedet, hogy hazavitt és nem hagyta, hogy egy vadidegen erőszakoljon meg egy erdőben.
Akkor persze, ha az utóbbi történt volna, akkor szidnád a volt pasidat, hogy miért nem figyelt oda rád!
ezek a játszmázások miatt van elegem a nőkből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!