Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől erkölcstelen lennék?
Ha megtetszik valaki, de van párkapcsolata/kiderül, hogy kapcsolatban van, akkor az nem érdekel. Mármint olyan értelemben, hogy nem fogom azt gondolni, hogy jó, bár nagyon tetszik, de békén hagyom, tehát nem tekintem 'tiltott területnek', vagy hogy mondjam.
Nem pofátlan vagyok, tehát nem hajtanék rá valakire úgy, hogy a másik nő is ott van. Ha viszont nincs, akkor viszont már igen.
Lehet, hogy ez most nagyon bunkón hangzik, vagy az is, de most tényleg kíváncsi vagyok, hogy akkor ez hogy is van.
Egyébként még elég fiatal vagyok, talán idővel kialakul az ilyen fajta tisztelet?
Nem hinném, hogy jellemtelen vagyok. Nem állítottam azt, hogy erre büszke vagyok, és ha elolvastad a kérdést, azt is láthatod, hogy megemlítettem, hogy idővel ez talán megváltozhat.
Egyébként meg, nem csak jó lehet valaki jelleme, bár azt nem mondanám, hogy nekem nem az, de akár így is nézheted.
Nagyon szemét dolog! Volt egy ilyen ismerősöm akiket házasság előtt szakított szét egy harmadik csaj. Évekig tartó szenvedés lett.
Szerintem amikor majd a te kapcsolatodat b.sszák szét akkor nem ezt mondod. Szerintem önző kis dög vagy. És olvastam egy könyvben, h azok a csajok hajtanak foglalt pasikra akiknek nagyon kicsi az önbizalma.
Én hiszek a karmában:) Te nem félsz tőle?
#6! Én úgy gondolom, hogy van önbizalmam. Persze én sem érzem magam mindig a toppon, de alapvetően ezzel nincs problémám, ezt egyrészt én így látom, és mások visszajelzéseiből is az jön le, hogy jól látom.
Nyilván ha az én kapcsolatomban történne ilyesmi, annak nem örülnék. De nem is mondtam, hogy így lenne.
Az, hogy hogyan ítélnek meg az emberek, szerintem több mindentől függ, mint hogy kivel vagyok együtt. Szóval attól nem félnék, hogy majd rossz szemmel néznek rám az emberek. Vagy ne haragudj, de nem tudom, hogy értetted a karmát.
Akkor félreértettem:) Hát akkor, ha ez a karma-dolog túl van misztifikálva, akkor nem hiszek benne. Annyi valamennyire igaz, hogy az emberek általában úgy viselkednek veled, ahogy te velük. De ez sem mindig igaz.
Én is úgy gondolom, hogy ez két emberen múlik, viszont vonzalom kialakulhat idővel, akkor is, ha eleinte nem volt. Szóval, ha egy harmadik fél nem avatkozna közbe, akkor lehet, hogy maradna a kapcsolat rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!