Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől erkölcstelen lennék?
Figyelt kérdés
Ha megtetszik valaki, de van párkapcsolata/kiderül, hogy kapcsolatban van, akkor az nem érdekel. Mármint olyan értelemben, hogy nem fogom azt gondolni, hogy jó, bár nagyon tetszik, de békén hagyom, tehát nem tekintem 'tiltott területnek', vagy hogy mondjam.
Nem pofátlan vagyok, tehát nem hajtanék rá valakire úgy, hogy a másik nő is ott van. Ha viszont nincs, akkor viszont már igen.
Lehet, hogy ez most nagyon bunkón hangzik, vagy az is, de most tényleg kíváncsi vagyok, hogy akkor ez hogy is van.
Egyébként még elég fiatal vagyok, talán idővel kialakul az ilyen fajta tisztelet?
2012. jún. 5. 20:31
11/11 anonim válasza:
Ha nem volt senkim, senkinek nem kellettem. Mikor volt barátnőm, tapadtak rám a nők, alig bírtam őket leszedni magamról. Tudod a fene se érti a nőket.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!