Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy B terv lennék neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, ismerjuk egymást már jó pár éve, de eddig igy semmi érdekes nem volt koztunk. A télen minden nap rámírt és elkezdte h járni akar velem, meg h szeret, de persze volt neki barátnoje, csak éppen osszevoltak veszve. Aztán naggyábol február végén megint osszejottek, és utána a pasi már hozzám sem szolt, erre most megint szakítottak és ujra kezdodik az egész, de azt beszélték h azért szakított a csajával mert h egy másikkal akart járni (nevet persze nemírok, de ismerem a csajt), aztán állítolag a csaj visszautasította, és most megint rám van szállva.A legjoobb barátnom is mondta h valoszinuleg csak kihasznál, és nemakarja h ujra osszetorjek miatta, szoval inkább felejtsem el ot, mert megint csak nekem fog fájni. Szoval B terv vagyok neki? Felejtsem ot el? De barátként mégis tobbnek tekintek rá. 15\L.2012. máj. 26. 16:11
2/7 anonim válasza:
Szerintem hagyd a p...ába!Nem kellesz neki,csak kihasznál.Lehet hogy nem is te vagy az egyetlen akinek ezeket mondogatja.
3/7 Csegi89 válasza:
Jobban teszed, ha elfelejted, mert tényleg csak B terv vagy neki. Ha pedig mégis engedsz majd neki a jövőben, akkor előre sajnállak, mert csalódni fogsz. Gondolom nem esik jól ezeket olvasni, de az előttem szólók is hasonló véleményen vannak és a barátnőd is megmondta a frankót.
22F
4/7 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólókkal. felesd el, csak játszik veled mikor épp nincs senki se.
18/L
5/7 anonim válasza:
Szerintem is te vagy a pótlék inkább hagyd a francba
6/7 A kérdező kommentje:
A fiú 16 éves. :)
Tudom hogy igazatok van, és koszonom h válaszoltatok, de nehéz elfelejteni olyat akit szeretek, bármennyire is tudom h csak kihasznál :(
2012. máj. 26. 22:42
7/7 A kérdező kommentje:
karácsony felé osszejottunk, jártunk 2 honapot..nem mukodott, kiderult hogy betegessen féltékenykedo..aztán ćsunyán osszvesztunk, de még mindig ha rám néz beleremegek, talán ez egy igaz szerelem volt részemrol, ami nem teljesulhetett be.. néha még mindig beszélunk, és elhitetjuk magunkkal hogy minden olyan mint akkor, de mégsem..
2013. máj. 6. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!