Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ettől tényleg r i b a n c lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől tényleg r i b a n c lennék?

Figyelt kérdés

Tegnap elmentünk egyik barátnőmmel egy szórakozóhelyre, és ott találkoztam a volt párommal, akivel pár napja szakítottunk. És hát én még mindig nem tettel túl magam a szakításon, de láthatóan ő elég jól szórakozott, és gondoltam, akkor megmutatom neki, hogy már én is túl vagyok rajta. Láttam, hogy ő is folyton figyel, és direkt előtte flörtölgettem egy pasival. Aztán mikor már volt bennem nem kevés pia, megbeszéltük a pasival, hogy elmegyünk "kocsikázni". És mikor kiértünk az utcára a volt párom utánam jött, és mondta, hogy most inkább haza visz. Aztán hagyott egy cetlit az ágyam mellett, amit én reggel vettem észre, hogy "szívesen r_banc ".

De igazából én semmit nem csináltam volna azzal a pasival, amikor már nem lát minket a volt párom, én kiszálltam volna a kocsiból, de ezt neki nem mondtam el.

Tényleg r_banc lennék? Vagy szerintetek ez azt jelenti, hogy még ő is szeret, és azért nem akarta, hogy mással legyek?

L/22

2016. jún. 16. 18:59
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Hát eléggé ostoba vagy az biztos.
2016. jún. 17. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!