Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ettől tényleg r i b a n c lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől tényleg r i b a n c lennék?

Figyelt kérdés

Tegnap elmentünk egyik barátnőmmel egy szórakozóhelyre, és ott találkoztam a volt párommal, akivel pár napja szakítottunk. És hát én még mindig nem tettel túl magam a szakításon, de láthatóan ő elég jól szórakozott, és gondoltam, akkor megmutatom neki, hogy már én is túl vagyok rajta. Láttam, hogy ő is folyton figyel, és direkt előtte flörtölgettem egy pasival. Aztán mikor már volt bennem nem kevés pia, megbeszéltük a pasival, hogy elmegyünk "kocsikázni". És mikor kiértünk az utcára a volt párom utánam jött, és mondta, hogy most inkább haza visz. Aztán hagyott egy cetlit az ágyam mellett, amit én reggel vettem észre, hogy "szívesen r_banc ".

De igazából én semmit nem csináltam volna azzal a pasival, amikor már nem lát minket a volt párom, én kiszálltam volna a kocsiból, de ezt neki nem mondtam el.

Tényleg r_banc lennék? Vagy szerintetek ez azt jelenti, hogy még ő is szeret, és azért nem akarta, hogy mással legyek?

L/22

2016. jún. 16. 18:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%

A volt barátom engem is lerbancozott, akármit csináltam a szakításunk után. Pedig azért szakítottam vele, mert megcsalt. Mégis én lettem a rbanc.

Az exek ilyenek. Ha más férfival látnak, rbanc leszel a szemükben. Szerintem azért, mert még nem közömbösek irányunkba.

Egyébként, ha engem kérdezel, nem vagy az. De máskor jobban vigyázz magadra!

2016. jún. 16. 19:14
 12/31 anonim ***** válasza:
95%

Persze, beszállsz egy vadidegen kocsijába, elkábít téged kloroformmal, és jobb esetben egy jéggel teli fürdőkádban ébredsz Csepelen, mert egy szervkereskedő volt az illető, hatalmas varrással az oldaladon, rosszabb esetben kivágják a nyelvedet és eladtak az araboknak szexrabszolgának.

Szívesen!

2016. jún. 16. 19:15
 13/31 anonim ***** válasza:
95%

"De igazából én semmit nem csináltam volna azzal a pasival, amikor már nem lát minket a volt párom, én kiszálltam volna a kocsiból..." - Ez nagyon nagy felelőtlenség volt tőled a mai világban, amikor tele a média megerőszakolásokkal. Te nem nézel híreket/olvasol újságot/hallgatsz rádiót/tájékozódsz bármilyen módon arról, hogy mi történik körülötted? Szerinted azt a pasit érdekelte volna, hogy te mégsem akarsz tőle semmit? 50%, vagy igen, vagy nem. Nem tudhatod, milyen emberbe futottál bele, tényleg benne van a pakliban, hogy bajod eshetett volna!

Basszus, ha nem írtad volna le a korodat, azt hinném, egy 16 éves írta, de még azon is csodálkoznék, hogy csak ennyi esze van!

Ez, amit az exed csinált ne tápláljon benned hiú reményeket. Nem azt jelenti, hogy még szerelmes beléd, de basszus, nem is hiszem el, hogy 22 éves nő létedre neked csak ez a fontos egész történetben!

2016. jún. 16. 19:19
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Kiszálltál volna a kocsiból. Jah meg persze, szerinted még hiszünk a Jézuskában?

Mindenesetre neki nem lenne beleszólása te kivel vagy épp.

2016. jún. 16. 19:27
 15/31 anonim ***** válasza:
Ha nem megy utánad, simán leszopod a másik srácot, szóval igen.
2016. jún. 16. 19:47
 16/31 A kérdező kommentje:
#15! Nem szoptam volna le a másik srácot, mondtam már.
2016. jún. 16. 19:59
 17/31 anonim ***** válasza:

Igen, igen, a sikkasztás ELŐTT elkapott könyvelő is azt mondja, hogy "nem loptam volna el..."

2016. jún. 16. 20:02
 18/31 A kérdező kommentje:
De én tényleg NEM AKARTAM tőle semmit, se lefeküdni vele, de még csak leszopni sem, miért olyan nehéz elhinni? :D
2016. jún. 16. 20:09
 19/31 anonim ***** válasza:
Kiszálltál volna kocsiból, és a központi zárral mi a helyzet, meg a barátságos símaszkos fazonnal a hátsó ülésről, aki történetesen kést szegez a kis torkocskádnak?
2016. jún. 16. 20:13
 20/31 A kérdező kommentje:
Rendes pasinak tűnt, nem tett volna ilyeneket, mint amiket írtatok.
2016. jún. 16. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!