Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg tapadós barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg tapadós barátnő lennék ettől?

Figyelt kérdés

Kéthetente tudok találkozni a barátommal kb egy fél napra és ez nekem nagyon kevés :( Folyamatosan írok neki neten, mert mindig hiányzik és mindig sírok, miután találkozáskor elbúcsúzunk. Nagyon fáj ilyenkor, hogy megint hetekig nem látom, pedig csak pár órát lehettem vele. Viszont mivel így folyton írok neki és beszélgetni szeretnék, olyan érzésem van, hogy ő nem örül neki, meg hogy levakarhatatlan és idegesítő vagyok :(

Nem tudom, mit tehetnék

2015. márc. 4. 20:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ez aranyos. Bárki bármit mond. AKKOR IS!!!

F

2015. márc. 4. 20:54
 2/21 A kérdező kommentje:
Mi aranyos ebben? Hogy ennyire fáj az egész, de nem akarok mást keresni, mert szeretem? Szerintem ez inkább tragikus :(
2015. márc. 4. 20:57
 3/21 anonim ***** válasza:
Ez nálam nem tapadós.Még az se ha folyton a nyakamon lenne.
 4/21 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs semmi bj nalunk is ez volt :D de persze honapokig ne csinald ezt .. hagyd h legyen egy kis maganelete is... de ez aranyos:) 17/f
 5/21 A kérdező kommentje:
de hát kéthetente tudunk csak találkozni, mit kell annál több "magánélet",mint hogy 14 napból összesen egy felet vagyunk csak együtt? :(
2015. márc. 4. 20:59
 6/21 anonim ***** válasza:
Ha egyfolytában írogatsz neki, mindig csak te, és alig hagyod békén, rámenős vagy, az nagyon idegesítő tud lenni, nekem legalábbis. Nemrég ilyen nővel volt dolgom, de a falra másztam tőle. De csak egy egyéjszakás lett belőle.
2015. márc. 4. 21:02
 7/21 anonim ***** válasza:
Merre felé laksz? Ez nagyon fontos most.
2015. márc. 4. 21:13
 8/21 A kérdező kommentje:
Miért fontos, merre lakom? Másik városban, mint a barátom.
2015. márc. 4. 21:16
 9/21 anonim ***** válasza:
Egy településnevet légyszi. Légyszi :).
2015. márc. 4. 21:19
 10/21 A kérdező kommentje:
Budapest
2015. márc. 4. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!