Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit vettetek, vesztek, vennétek a barátotok szülinapjára? Fiúk ti örülnétek, ha ezt kapnátok a barátnőtöktől?
Általában megjegyzem mikor olyasmiket mond, hogy erre vagy arra szüksége van, tök jó lenne ha lenne egy olyanja, stb. szóval bőven tudok hasznos dolgok közül válogatni amiknek tényleg örülne, tuti nem ilyen nyálas-sablonos valamivel lepném meg.
Javaslom inkább te is figyelj jobban a pasidra.
egyes vagyok
vmi hasznosat, nem porfogót.. pl nekem is úgy szokott bnőm ajándékot venni h "véletlenül" elejtem előtte h "húú, ez de jó volna, kellene 1 ilyen" v vmi ilyesmi.
Hm, nekem a te ajándékod amolyan személyes-személytelen. Személyes, mert rólatok van 'szó' benne, de személytelen, mert amolyan sablonajándék ez is.
Én a páromnak általában valami PC-t adok - amelyiket éppen kéri - plusz valami apróságot mellé.
Neki jövőhéten lesz a születésnapja, szóval ismét azt kap (vagyis az árát akkor kapja meg, mert időlimites volt a csomag) plusz csokoládéba fogok pillecukrokat mártani, amit színes cukrokkal vonok be, amivel majd megetetem, és este kap egy gyertyafényes masszázst vagy szexet. :D
szerintem ez nagyon jó ajándék :)
póló,cd,kép :)
- pulcsi okes, mert mondta, hogy szeretne
- a tobbi tul csajos, inkabb minosegi sort/bort vegyel neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!