Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg tapadós barátnő lennék ettől?
Kéthetente tudok találkozni a barátommal kb egy fél napra és ez nekem nagyon kevés :( Folyamatosan írok neki neten, mert mindig hiányzik és mindig sírok, miután találkozáskor elbúcsúzunk. Nagyon fáj ilyenkor, hogy megint hetekig nem látom, pedig csak pár órát lehettem vele. Viszont mivel így folyton írok neki és beszélgetni szeretnék, olyan érzésem van, hogy ő nem örül neki, meg hogy levakarhatatlan és idegesítő vagyok :(
Nem tudom, mit tehetnék
Hát lányom, én a fél karomat adnám, ha kéthetente egyszer találkozhatnék a párommal (messze-külföld). Szóval, mint érintettől, remélem elfogadsz néhány tanácsot/megfigyelést/tapasztalatot.
Megmondom neked, hogy szerintem mi lehet az idegesítő és kiakasztó ebben a helyzetben: az, hogy hacsak nem a kézi edzés vagy rajzszakkör vagy forrócsokizás a haverokkal vagy családi túrázás közben írogatsz neki mobilról, akkor bizony leépíted a szociális életedet, azért, hogy "vele legyél". És ez tényleg ijesztő lehet. Erre a megoldás az, hogy tudatosan NEM építed le a kapcsolataid, szociális életet élsz a fickón kívül is: eljársz koktélozni a barátnőkkel, beiratkozol a helyi hímzőkörbe stb.
Mindemellett ahelyett, hogy csak sírsz és aktívan sajnálod magad próbálsz mindig valami pozitívat keresni a napodban, akármilyen nehéz is és akármilyen kis hülyeséget is. Elvégre nem egy sírós, nyafka libába szeretett bele, nemde? ;)
Ezt komolyan csak úgy érdemes csinálni, ha nem tragédiaképp éled meg a helyzet. (Mármint nagy általánosságban. Rosszabb napok megengedettek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!