Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Normális válaszokat légyszi.
Ti mit tennétek a helyemben? ( bővebben lent )
2 hónapja vagyok együtt 1 lánnyal . Ő az első barátnőm . Mielőtt összejöttünk volna próbálkoztunk már előtte de akkor még nem akartam komolyabb kapcsolatot , viszont ő elég komolyan gondolta.1x-2x megbántottam ez miatt. Azóta változott én is komolyan gondolom , együtt vagyunk . Suliban találkozunk , ölelgetjük egymást , eljár velem edzeni is heti 1-2 alkalommal . Ugyanakkor én idén érettségizek és nem sok időt tudok ráfordítani ( pont ezért nem akartam komolyabb kapcsolatot de így alakult ) ,tehát hétvégén átjön és ennyi . Ma kiderült ,hogy hívogatni szokták többen is ( fiúk ), és "elméletileg" néha találkoznak is pedig nem ilyennek ismertem meg. Szóval lényegében kicsit féltékeny vagyok .
Én reagálnám túl ezt az egészet ?
Lényegében , most én vagyok vele úgy hogy nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni .
18/F ő 16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!