Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jónak tartjátok vagy ellene vagytok ha egy párkapcsolatban természetes lesz az, hogy meztelenül alszanak egymással?
Miért ne lenne természetes? Nyáron mi napközben sem hordunk ruhát otthon.
Ha ezen nem akad fenn senki,halál természetes.
ahogy jön a rosszidő arra kell figyelni, hogy a lakásban fix legyen a hőmérséklet és ne fázzon meg senki (télen pl)
Semmiféle hátrányt még nem tapasztunk hosszú évek után sem.
Nem tudom, mi hátránya lenne, én is úgy alszom télen-nyáron, barátom is, nyilván nem fogunk csak azért felöltözni mert együtt alszunk.
Ha olyasmire gondolsz, hogy emiatt netán hamar megunja az ember a másikat mert bármikor láthatja pucéran, az szerintem nem ezen múlik.
Télen nagyon ritkán felveszünk pólót, de ha lehet, akkor meztelenül alszunk.
Hátránya max annyi, hogy kizárólag minőségi pamut ágyneműt tudunk használni és elég gyakran cseréljük.
37F
Milyen hátránya lehetne????
Mi is meztelenül alszunk, csak akkor húzunk fel valamit, ha nagyon hideg van. De egyébként, ha nem együtt vagyunk, akkor is meztelenül alszunk.
teljesen természetes, alvás közben mindig, nap közben majdnem mindig meztelenül vagyunk itthon.
20/L
24/F
Lenne egy sejtésem, hogy vallásos/radikálisan konzervatív környezetből jössz, mert egészségügyi szempontból nem hiszem, hogy ez párkapcsolaton múlna, min változtat bármin is?
Nem 2 év után, eleve ha már kapcsolatban ott tartunk, hogy együtt alszunk, akkor le is feküdtünk már, mégis miért kéne ruhában lennünk? Van persze olyan, aki pizsamában/pólóban/bármiben szeret aludni, de akkor nem így tetted volna fel a kérdést.
Ha téged nem zavar, és őt sem, akkor nincs ezen mit problémázni.
Remélem nem az fog kisülni a kérdésből, hogy 2 éve vagytok együtt, és még nem volt köztetek semmi szeretkezés.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!