Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jónak tartjátok vagy ellene vagytok ha egy párkapcsolatban természetes lesz az, hogy meztelenül alszanak egymással?
Ha együtt alszunk, akkor általában meztelenül, kivéve, amikor nem lehet. De egyébként én nem vagyok meztelenül alvás párti, jobb szeretem, ha van rajtam valami, legalább egy bugyi, én úgy jobban érzem magam, úgyhogy, amikor egyedül vagyok, akkor tuti, hogy van rajtam valami. Szóval én nem tartom természetesnek, az a jó, ami mindkettőnknek kényelmes, de nem feltétlen jelenti ez azt, hogy meztelenül.
Ettől függetlenül a meztelenen alvás, ami az egészséges, de jó, ha a lepedő olyan anyagból van, ami nem irritálja a bőrt, nem dörzsöli stb.
Köszönöm szépen a válaszokat, abszolút kielégítőek voltak :). A 11.50 es kommentelőre válaszolva - bár jogos lenne a feltételezés - de szó sincs arról, hogy nem lett volna semmi.:D Pusztán egy átfutó gondolatomra szerettem volna választ kapni a nagyvilágból.
A válaszokat mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!