Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mit szóltok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szóltok, ha egy lány kezdeményez az ismerkedős appokon, pl Tinder?

Figyelt kérdés

Tudom mindegyik srác azt mondja, hogy ő nagyon örül ha egy lány kezdeményez, akár élőben is, nem csak Tinderen. Sajnos engem viszont nemrég ért egy elég negatív élmény ezzel kapcsolatban, és megfogadtam, hogy soha többet nem fogok. DE! Van egy srác, akit "kinéztem" magamnak, jól néz ki meg szimpatikus, szívesen megismerném. Feldobta őt a Tinder, én persze jobbra húztam, azonnal párba is rakott minket, ezek szerint nyilván ő is jobbra húzott. Nagyon megörültem, de mint a Tinderes srácok nagy része ő sem írt...ez tegnap este volt. Nagyon gondolkozok rajta, hogy írjak én neki, csak mégis olyan rossz érzésem van, hogy most én kezdeményezzek, aztán mit írnék neki?

(Ezelőtt pár nappal amúgy bekedvelte Instán 1-2 képem, pedig nem is követ, csak én őt.)

Nem király kisasszonynak érzem magam, mielőtt azt hinnétek, hanem csak félek én megtenni az első lépést, ennyi. Szóval

20/L

2017. ápr. 29. 18:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Írogattál már valakivel előtte?

Ha igen, akkor gondolom látod hogy mennek ott a dolgok. Teljesen mindegy mit írsz. A beszélgetések nagy része zsákutcába fut pár mondat után. Nincs kölcsönös érdeklődés.

Nem tudom hogy csak engem utált ott mindenki, vagy tényleg ilyen bunkó, mindent leszarok stílusú az összes lány.

2017. ápr. 29. 18:58
 12/29 A kérdező kommentje:
A kérdésem arra irányult, hogy a fiúknak is rendben van e, ha egy lány kezdeményez, semmi másra.. :) Nem az utána lévő dolgokra, az már kettejük "magánügye" mindenkinek.
2017. ápr. 29. 19:04
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Neked rendben van az agyad, hogy ilyen marhaságokat kérdezel?

Szerinted mi lesz ha te írsz neki? Kitör a III. világháború?

Hihetetlen. A világ legkomolytalanabb társkereső alkalmazását használod és ilyeneken aggódsz.

Előbb írtam, hogy mindenki leszarja mit küldesz neki. Majd lesz valami.

2017. ápr. 29. 19:07
 14/29 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne rendben, hogy kezdeményezel? Az égvilágon semmi érv sem szól a mellett, hogy ne kezdeményezz.
2017. ápr. 29. 19:08
 15/29 A kérdező kommentje:

Egyébként beszélgettem igen. Egy srác tökre bunkó volt velem, pedig ő írt rám, nem is értem mi baja volt. Egy másikkal csak simán látszott, hogy teljesen mások vagyunk, ezért inkább hagytuk egymást. A harmadik sráccal meg úgy éreztem, hogy tök jól elbeszélgetünk, el is hívott randizni, aztán egyik napról a másikra lelépett, semmi hír róla. Hiába írtam neki én utána, kaptam kb 2 mondatot, aztán megint eltűnt. Azóta sem értem.

Szóval nem csak a lányok tudnak "rosszak" lenni.. :)

2017. ápr. 29. 19:08
 16/29 A kérdező kommentje:
Jézusom csak egy kis megerősítést vártam, ne öljetek meg :D
2017. ápr. 29. 19:09
 17/29 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Szerintem jó dolog, ha a lány kezdeményez és nem a "a férfinek KELL kezdeményezni, ezért várom a sült galambot és duzzogok, ha nem jön össze a dolog" elven van. Írj rá egy "Szia!" -t. Nagyon nem égetheted le magad ezzel, ha nem válaszol, akkor hagyjad. Veheted az egészet egy kis kalandnak is egy "milyen férfiként az ismerkedés" című szerepjátéknak :D
2017. ápr. 29. 19:33
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, akkor még egyszer leírom, csak most szépen :)

Kezdeményezhetsz! Viszont ne várj semmit a tindertől, mert egy komolytalan időtöltés, semmi több.

2017. ápr. 29. 19:36
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, simán írhatsz neki, mert 2017 van, és nem 1379, így már nem vernek agyon, vagy égetnek el máglyán paráznaságért emiatt.

És bár sok nő azt hiszi, a téridőkontinuum sem bomlik meg ilyenkor és semmisül meg a világegyetem, jó esetben csak a galaxis...

2017. ápr. 29. 19:46
 20/29 anonim ***** válasza:
Írjál neki:) Mindegy mi lesz a vége a lényeg hogy megtetted a lépést afelé hogy megismerj valakit aki tetszik. Lehet nem lesz nyitott de nem ez a lényeg, hanem az hogy Te mindent megtettél. Én már élőben is kezdeményeztem egy fiúnál és nagyon jól fogatta. Később nem lett vele semmi de nem bántam meg hogy léptem mert tudtam ha nem próbáltam volna meg akkor meg azon rágnám magam mi lett volna ha...Szóval ne agyald túl végülis azért van a tinder hogy lehessen ismerkedni, nem fog meglepődni ha írsz meg nem lesz semmi bajod tőle.
2017. ápr. 29. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!