Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő rinyál a pasik miatt, közbe meg pl. a tinder profilokat meg se nézi, ugye nem sok ilyen lány van?
na kifejtem, mert a kérdésben nemnagyon tudtam jól megfogalmazni:
ismerkedek valakivel, én azt mondom nagyon jó nő, és sugárzik róla a boldogság.
Elég hamar kiderült róla a lelki betegség. Gyakorlatilag 2 éve nincs senkije, nem is akar, nem fut a pasik után. Életében max 2x hívták randira, a pasik bénák szerinte.
Aztán meg kiderült az "ismerkedési" szokása: talán 2 napig volt fent tinderen, a profilokra rá se megy, csak balra meg jobbra. És komolyan, neki ez a baja, hogy ha meg valakivel kezdeni tud, akkor annak van még felesége, másik nője, stb.
...
EMBEREK EZ KOMOLY??? Ugye nem igy működnek a mai 25-ös lányok?? Azt hinné az ember, ilyenek azért már "nő"-k, de nem tudom... tehát komolyan :D rinyál, hogy nincsenek jó pasik, de közbe meg ilyen 0.00001 másodperc alatt eldönti, hogy ki lehet jó és ki nem.
Ha tényleg ismerkedsz vele, akkor te potenciálisan jó vagy neki, nem? Akkor meg mi a rossebbért zavar, hogy mások nem azok neki? Én kajak örülnék ha találnék egy olyan, általam szépnek gondolt lányt, akiért nem kell hadakozni más férfiakkal, hanem csak velem ismerkedik.
Mondjuk inkább azt érzem, hogy az "ismerkedés" nálad az megállt egy "Szia, mizu?"-ban. Ha nem, akkor bocs. 23/F
Ebből a korosztályból minden általam ismert 2. lány ilyen szintű. Panaszkodnak, hogy nem kellenek senkinek és egy érdeklődő sincs, közben meg próbálkoznak náluk élőben, facebookon meg egyéb helyeken is.
Fogalmam sincs, hogy ez miért jó.
EMBER EZ KOMOLY???
Tényleg azon vagy kiakadva, hogy valaki a tinderen nem nézi meg a profilokat, csak húzogatja jobbra balra a képeket?
Zavar, hogy nem reagált a super like-ra?
Nem használom a tindert (és semmilyen más online ismerkedős oldalt, mert nekem túl személytelen), de pont ez a lényege.
1-1 képről el tudod dönteni, hogy szimpatikus-e a másik.
Élőben is elég pár másodpercre ránéznem egy lányra, máris tudom, hogy a külseje tetszik e. Nem kérem meg, hogy öltözzön már át szoknyába, vagy álljon a szökőkút elé és integessen.
"Elég hamar kiderült róla a lelki betegség. Gyakorlatilag 2 éve nincs senkije, nem is akar, nem fut a pasik után. Életében max 2x hívták randira, a pasik bénák szerinte. "
Ebben hol a lelki betegség? Az egy dolog, hogy kinek mi a véleménye egy emberről, de mindent lelki betegségnek titulálni, amivel nem értünk egyet nem csak szánalmas, de még sértő is a valóban pszichológiai betegségekkel küzdőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!