Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a gázabb?

Figyelt kérdés

Leszögezem nincsen a társaságomban, ismerősi körömben szingli nő.

- Otthon ülni egész nap és várni.

- Elindulni amolyan őrjáratra, megszólítani várakozó, vagy parkban, kajáldában, buszon lévő lányokat.

Hozzáteszem azt is időm mint a tenger.

2016. aug. 26. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

várni a sült galambot, vagy próbálkozni?

ha nem megy át zaklatásba a 2. eset, akkor az sokkal jobb...

sokan itt sírnak, hogy "mindent megtettem, de nem kellek senkinek", ja 2 csajt leszólított és "engem mindenki visszautasít" szöveggel feladva jön a hülyeségeivel...

meg igénytelen dagadt pasiként 10/10-es top csajt akar maga mellé, csak a 2 "szép szeméért"...

ha valaki normális kapcsolatot szeretne tegyen érte...ne a sült galambra várjon, legyen kitartása és ne vesse rá mindenkire magát, megfelelő partnert találjon!

23F

2016. aug. 26. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

ha nem akarsz nőt magadnak akkor tedd az első dolgot.

ha nőt akarsz magadnak akkor tedd a második dolgot.

Egyik se gáz, ha van mögötte cél. Én pl otthon töltöm a szabadidőmet, mert köszönöm jól megvagyok barátnő nélkül.

2016. aug. 26. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Utána úgy fognak emlegetni, mint a liget szatírja.
2016. aug. 26. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:

"- Elindulni amolyan őrjáratra, megszólítani várakozó, vagy parkban, kajáldában, buszon lévő lányokat. "

de ez nulla, bármennyi időd van erre ne pazarold mert egy ostobaság.. szinte senki nem foglalkozik az ilyen típusú megkeresésekkel.. ha annyi időd van akkor tanulj olyat amivel majd pénzt kereshetsz vagy ha már dolgozó korú vagy akkor dolgozz többet és vagy fejleszd magad

2016. aug. 26. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg, " áttekinteni,, az ismerőseidet, akik szinglik és tetszenek, és Velük elindítani egy beszélgetést..! ?? :)
2016. aug. 28. 10:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem ismersz engem, nincsenek ilyen ismerőseim, suliba jár 4 lány mind foglalt, baráti társaságba csak fiúk vannak, sport: foci ugye csak fiúk, kondiba egy nő jár akivel szoktam beszélgetni, de őt ritkán látom. Szóval nem tudom kivel lehetne. Régen elég hülye voltam úgyhogy ilyen volt osztálytársak, ismerősök kizárva, pl a régi osztályomból egy lány sem ír vissza nekem.

Én új embereket keresek, én is új ember lettem, nem akarok senkit sem keresni a múltból, olyat akinek eddig nem kellettem.

2016. aug. 28. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!