Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeillenék ezzel a lánnyal? Mi bajuk lehet a bunkó nem mosolygó állandó telefonnyomogatós embereknek? Depisek?
Hát figyi... én is trafikoslány vagyok, és az az igazság, hogy ha nem mosolygok (tudom, sokak szerint ez már kimeríti a bunkóság fogalmát) "látványosan" telefont nyomkodok, stb., annak oka van, teljesen tudatosan, direkt csinálom. Mégpedig azért, mert látom, hogy tetszem neki, és ha csak egy minimális félmosoly megjelenne az arcomon, már félreértené, és bepróbálkozna. Oké, sokan enélkül is megteszik, de érted, ezzel azért csökkentem a dolog esélyét. Hidd el, nekem se jó érzés az aznapi 21. bepróbálkozó pasit visszautasítani (némelyiknek meg még magyarázkodni az okokról és miértekről, mert nem fogadja el), pontosan ezért próbálom már alapból, non-verbálisan is elintézni, úgymond jelezni a dolgot. És hidd el, tényleg sokszor bejön, és akkor elkerültem a további kellemetlenségeket mindkettőnk részéről. És nem, nem vagyok se világszépe, se beképzelt p.csa, aki azt hiszi, h mindenki őt akarja... ezen a 20 pasin kívül a maradék 400 emberrel - akik közül min. 200 férfi - kedves vagyok, és mosolygok, és eldumálgatok azzal, aki igényli. De ezen a kis százalékon nagyon látszik, hogy akar valamit, egyszerűen a nézésük, a gesztusaik, a "vicces" próbálkozásaik... nevezz beképzeltnek, de ezt nem lehet félreérteni, sugárzik és kész.
Szóval a lényeg, hogy szerintem elég egyértelmű, hogy nem akar Tőled semmit, de ha nagyon kattogsz rajta, és szeretnéd "lezárni", akkor hívd el randira, kérd el a számát... stb., szóval add meg a lehetőséget az egyértelmű, világos visszautasításra, hogy ne kattogj feleslegesen tovább a dolgon, és más csajok után tudj nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!