Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezzel kimagyarázható a tette?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel kimagyarázható a tette?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy őt a hormonok hajtják, és nem bír ellen állni nekem, ezért szeret tapogatni már az első randin. Vagy én lennék olyan prűd, mert ez másnak első randin bejönne?
2017. ápr. 29. 10:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
tiltsd már le azt a pasit... inkább legyél egyedül, keress mást, de ez már beteges, hogy még mindig vele foglalkozol... tényleg bajod lesz előle :/
2017. ápr. 29. 11:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Remélem kamu a kérdés, mert már ez legalább a 3-ik, amiben azt ecseteled, hogy valami h..lyével ismerkedsz és bizonytalan vagy.

Neked amúgy tényleg ennyi eszed van? :D Az ennyi alatt a semmit értem.

Őt a hormonok hajtják, téged meg a h..lyeség, de az nagyon. :D

2017. ápr. 29. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem te komolyan arra vársz, hogy megerőszakoljon. Csináld csak, hajrá, talán második randin megteszi és akkor kiírhatsz még 3 idióta kérdést.

Annyira ostoba vagy, hogy remélem ez valami unatkozó troll saga és nem mászkálnak ilyen élőlények szabadon az utcán.

2017. ápr. 29. 13:34
 14/16 anonim ***** válasza:
"ez valami unatkozó troll saga és nem mászkálnak ilyen élőlények szabadon az utcán." xDDDDDDDD
2017. máj. 3. 09:38
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha bejött, akkor normális, ha nem akkor meg nem... én soha nem kezdtem volna olyan csajjal, aki szerint nem normális... és feleségül is vettem azt, akinek 2 óra ismerettség után spriccelős orgazmust tudtam okozni :)
2017. máj. 3. 09:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Valakinek belefér, valakinek nem. De ez csak tőled függ. Egy idő elteltével már te magad is el fogod tudni dönteni, hogy belefér e vagy nem és nem fog benned felmerül egy csepp kétely sem, hogy mikor kell valakivel tovább haladni vagy megszakítani az ismerkedést. De ehhez kell tapasztalat, amíg nincs, addig be fogsz dőlni kisebb nagyobb hibákba, amiket vagy megbánsz utólag vagy nem. De mindenkinek van ilyen zsákutcája ne aggódj.
2017. máj. 3. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!