Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tette ezt velem? Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt velem? Úgy érzem átvágott.

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal de nem jöttek össze a dolgok. Márciusban talált meg társkeresőn akkor még minden nap írt érdeklődött de mivel hol én hol ő készült vizsgákra nem jött össze a találkozás. Már kezdtem lemondani róla aztán szeptemberben újra elkezdtünk beszélgetni és októberben találkoztunk. Igazából március óta furcsán alakult minden mert volt hogy nem jött el a találkozóra 4szer nem jött össze ez. Sose volt az az érdeklődő típus hetente keresett csak én írtam neki inkább. De mikor találkoztunk utána mondta h aranyos vagyok jól érezte magát és h találkozunk még. Szóval direkt vártam h ő keressen nem lerohantam. Úgy láttam tetszem neki nekem is tetszett többször utána felhozta a találkozást. Egy hónapra rá találkoztunk másodszor de mivel rossz idő volt így elhívott magához. Filmet néztünk és hát több is történt de rendes szex még nem. Mondtam neki többször h nem akarom h csak arra kelljek és ő is mondta h ő se szeretné ha én kihasználnám, meg h többet szeretne. De mikor még első találkozás előtt kérdeztem mit szeretne tőlem a válasz egy masszázst. De h nem akarja h először nála találkozzunk mert egyből nem ezt szeretné. Korábban meg még azt mondta nincs ideje komoly kapcsolatra mert sokat dolgozik és egyetemre jár. A második találkozás után már nem is keresett megnézte de nem válaszolt az üzeneteimre. Nemrég láttam h a lány kitette h ezzel a sráccal van kapcsolatban és nagyon rosszul érzem magam. Egy hete még velem találkozott meg előtte is megkeresett azért. Gondolom nem egy hete alakult ki köztük a kapcsolat. De akkor miért hitegetett miért csinálta ezt?
2016. nov. 21. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos több vasat is tartott a tűzbe. Ne bánkódj miatta, jobban jártál,ha ennyire nem őszinte ember.
2016. nov. 21. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan konfliktuskerülő, gyáva emberek, akik inkább sunnyognak, minthogy egyenesen közöljék, mi a szitu. De őszintén szólva simán leeshetett volna neked is, mi a szitu, abból a sok sok jelből, amiket küldött feléd:

1. Nem találkoztatok márciustól októberig, ami már önmagában nevetséges és ezt még csak nem is hívnám komolyabb ismerkedésnek.

2. Nem jött el a találkozókra.

3. Nem keresett magától.

4, Amikor találkoztatok, az is nála történt

5. Sőt, könyörgöm, közölte is, hogy "nincs ideje komoly kapcsolatra mert sokat dolgozik és egyetemre jár". Az embernek arra van ideje, amire időt akar szakítani, ez az egyik legklasszikusabb gyáva közlési módja annak, hogy VELED nem akar komoly kapcsolatot.

Aki komolyan ismerkedik a másikkal, az nem így viselkedik, egyáltalán nem értem, miért erőltetted az egészet, amikor tök egyértelműen nem érdekelted. Nem is kifejezetten hitegetett a leírásod alapján, inkább kifogásokat gyártott, csak te nem vetted a lapot. Igen, közölhette volna egyenesen is, de ehhez úgy fest gyáva volt. Ne foglalkozz ezzel, inkább örülj neki, hogy kiderült, milyen jellemtelen alak, nem kár az ilyen emberért egyáltalán.

2016. nov. 21. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Második randi nála, film. Meg próbálta, hátha össze jön egy ágyjelenet. Kb, ennyi kellett volna tőled.
2016. nov. 21. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egész leírásodból az látszik, hogy ez a fiú nem akar tőled semmit, de mivel te ráírogattál, úgy gondolta szexre jó leszel neki. Remélem tanultál ebből az esetből.
2016. nov. 21. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen több szálat futtatot egyszerre. Te valszeg tartalék voltál, h ha nem jön össze a másik akkor jó leszel te is. Örülj neki, h egy ilyen gerinctelen fasszal nem lett semmi, mert csak te sínyletted volna meg!
2016. nov. 21. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!