Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Miért tette?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal és odáig volt értem, én bele mentem, mert tettszett meg jó fej volt stb, eltudtam volna képzelni pasimnak.

2x lefeküdtünk, de úgy hogy jártunk és pár nappal később közölte, hogy meggondolta magát és nem akar többet találkozni velem és szakított.

23L Ő meg 28F, szüleimnek is bemutattam, most mitévő legyek, totál ki vagyok. :( megdugott és ennyi. Szüleimnek, hogy mondjam el? Áááááá Tanácsot adjatok :(

2016. márc. 28. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Férfiak ilyenek,ne lásd bennük a komoly szándékot,többségük hazudik,ha elérik amit akarnak dobnak.

Számomra a legtöbb pasi egy k"rva !!

2016. márc. 28. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Tanulj belőle.

A szüleidnek mondd az igazat,csak ne áruld el,hogy már le is feküdtetek.Te csak abban hibáztál,hogy ágyba bújtál vele,a többi a srác hibája,amiatt nem kell magyarázkodnod.

2016. márc. 28. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az egész eset nem téged minősít... Gerinctelen alak. Bár még így is jobb, mintha hetekig, hónapokig használt volna téged...

Szüleidnek mondd el, ahogy történt, hiszen nem te tehetsz róla. Felnőtt nőként meg már azzal szexelsz, akivel akarsz.

Legközelebb talán jobban figyelj oda, hogy kiben bízol meg. Lehet itt is voltak már jelek, hogy egy kalandor?

2016. márc. 28. 11:19
 4/4 anonim válasza:
velem is kb. ez a helyzet. komolynak állította be magát 2x megdugott most leszar..en meg itt ulok sirok mint egy hulye es semmit nem értek. nekem is tudnak róla szüleim ráadásul.
2016. márc. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!