Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt? Hogy lehet ilyen?
A barátommal 3 hónapig voltunk együtt. Csodálatos ismerkedős randik voltak az elején, egyből bele is szerettem, mindig segített, támogatott, vigyázott rám. Nem feküdtünk le, csak pettingeltünk, mikor itt aludt. Fogta a kezem film nézésnél, simogatott, ha fáztam betakart, stb.. tegnap fbn szakított velem. mert hogy nem érzi jól magát velem, szerinte nem tudok csókolni, várt, hogy jobb legyen, de nem. és hogy így lesz a legjobb.. :(
20L, 19F
*várt, hogy jobb legyen a kapcsolat.
De nem tudom mi volt a gond.. nekem azt mondta jól érzi magát velem, lehet, csak beijedt.
A kapcsolatok első fordulópontja 2-3 hónapnál van, általában ez a maximális idő amit rászentelünk egy olyan kapcsolatra ahol elsőre nem érezzük a kémiát.
Ne keseredj el, mert ezek a buktatók kellenek ahhoz, hogy jobb és tapasztaltabb Nő legyél, idővel megtalálod a megfelelő partnert.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!