Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért tette ezt? Hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt? Hogy lehet ilyen?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hónapig voltunk együtt. Csodálatos ismerkedős randik voltak az elején, egyből bele is szerettem, mindig segített, támogatott, vigyázott rám. Nem feküdtünk le, csak pettingeltünk, mikor itt aludt. Fogta a kezem film nézésnél, simogatott, ha fáztam betakart, stb.. tegnap fbn szakított velem. mert hogy nem érzi jól magát velem, szerinte nem tudok csókolni, várt, hogy jobb legyen, de nem. és hogy így lesz a legjobb.. :(

20L, 19F

2016. márc. 24. 09:41
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Moss gyakrabban fogat
2016. márc. 24. 09:45
 2/6 VirágésBence ***** válasza:
100%
Istenem -.- ne haragudj, de ez a legalja, hogy így és ilyen dolog miatt szakít, remélhetőleg nem ez volt a probléma és nem kell megbánnod az egész kapcsolatot, ne is foglalkozz vele, nem ér annyit.
2016. márc. 24. 10:02
 3/6 A kérdező kommentje:
:(
2016. márc. 24. 10:12
 4/6 A kérdező kommentje:

*várt, hogy jobb legyen a kapcsolat.

De nem tudom mi volt a gond.. nekem azt mondta jól érzi magát velem, lehet, csak beijedt.

2016. márc. 24. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el. Nem szeret, nem tisztel. Megpróbálta, de nem alakultak ki érzelmek, nem vonzódik úgy hozzád. Felesleges lenne bármit is tenned ezért.
2016. márc. 24. 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:

A kapcsolatok első fordulópontja 2-3 hónapnál van, általában ez a maximális idő amit rászentelünk egy olyan kapcsolatra ahol elsőre nem érezzük a kémiát.

Ne keseredj el, mert ezek a buktatók kellenek ahhoz, hogy jobb és tapasztaltabb Nő legyél, idővel megtalálod a megfelelő partnert.

38F

2016. márc. 24. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!