Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól esett volna ha a párom kiáll mellettem most az egyszer de nem tette, miert?
Figyelt kérdés
Ma volt egy rokonom temetese.szerettem volna a parommal este egyutt lenni h vigasztaljon.h erezzem h mellettem all.h fontos vagyok es h torodik velem.ehelyett egy szoval sem mondta h talalkozzunk.nem kedvel engem a papaja akivel egyutt el es ezert nem mehetek hozza csak 2hetente 1x.jol esett volna ha most az egyszer magam mellett erzem de megsem igy tortent.szornyen erzem magam.egesz delutan csak sirok..2016. nov. 12. 18:37
2/7 anonim válasza:
Szerintem jobb ha lapátra teszed. Most egyedül hagyott a gondoddal, mi lesz később? A gyerekkel is ott fog hagyni?
3/7 anonim válasza:
A párod? Nem értem, hogy miért nevezel valakit a párodnak mert néha hajlando megdugni? Hány évesek vagytok?
4/7 anonim válasza:
egy suttyó azért
de te választottál ilyen pasit
5/7 A kérdező kommentje:
En 30vagyok,o 33
2016. nov. 12. 21:35
6/7 anonim válasza:
Elöször is részvétem így ismeretlenül is :(
Szerintem jogosan vagy szomorú a párod miatt. 33 évesen a papa parancsol neki. Szerintem ez finoman szólva is "gáz". :/
7/7 A kérdező kommentje:
Es azt mondja h jaj hat o mindenben mellettem all...hat nem ugy vettem eszre..egesz delutan sirtam es este.azt nem mondta h atjon megvigasztalni vagy h menjek at 1-2 orara hozza..nagyon bant:(
2016. nov. 14. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!