Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen? Ilyet még nem tapasztaltam, h van egy barátom akár milyen fehérneműt felvehetek ő simán alszik mellettem max 3 vagy 4 naponta van sex de akkor is csak egyszer.5hónapja vagyunk együtt. És magamat okolom ez miatt.
akkor miért nem tudsz beletörődni hmm?
ő olyan és kész ha nem tetszik hagyd el!!!
Nem mindenkinek azonosak a szexuális igényei, neki ennyi is elég
én sem csinálom, csak egyszer egy nap, egymás után nem szeretem, nem élvezem annyira
de 2 naponta biztosan kívánom, kapcsolat elején meg naponta, de akkor is csak egyszer egy alkalommal
nem vagyunk egyformák
Dehogy is volt mindig ilyen! Kicsi korában még ennyiszer se kívánta, de aztán megváltozott. Azért megéri próbálkozni mással is, nem csak fehérneművel, még a végén az is lehet, hogy találsz valamit! Vagy akár az, hogy ő is jobban elgondolkodik, hogy mi az, ami akár naponta is érdekelné.
És nem kell magadat okolni, senki nem születik tökéletesnek. A lényeg, hogy ha a szokásos dolgok nem működnek, próbálkozz új dolgokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!