Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezzel kimagyarázható a tette?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel kimagyarázható a tette?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy őt a hormonok hajtják, és nem bír ellen állni nekem, ezért szeret tapogatni már az első randin. Vagy én lennék olyan prűd, mert ez másnak első randin bejönne?
2017. ápr. 29. 10:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha téged zavar, ne engedd. Még akkor se, ha egy rakat idegen szerint ez rendben van. De igen, valakinek bejön, sőt.
2017. ápr. 29. 10:03
 2/16 anonim ***** válasza:

ha ennyire nem bír a farkával, akkor ki tudja később még mire fogja hajtani...talán a megcsaláshoz és akkor is elfogadod ezt a magyarázatot?

szerintem koptasd le ha nem vagytok egy hullámhosszon...

24F

2017. ápr. 29. 10:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem férne bele. Nem azért, mert ne lenne normális - tényleg van, akinek ez bejön, és bizonyos szintig elfogadható, attól függ, mit takar a tapogatás -, de ez a létező leggázabb kifogás.

Ha már egyszer azt mondtam, hogy álljon le, akkor az lenne a normális, hogy azt mondja, hogy "bocs". Ez esetben folytatódhat az este. De ha kellemetlen helyzetbe hoz, és még neki áll feljebb, mert a hormonjai, akkor én részemről befejezném az ismerkedést. Én egy férfivel keresek kapcsolatot, nem valami ösztönállattal. Legyen annyi önuralma, hogyha nemet mondok a tapizásra, akkor leáll.

Szóval, nálam ez a "kimagyarázás" csak rontana a dolgon.

2017. ápr. 29. 10:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Tapogatás alatt mell simogatást, és fenékfogdosást értek.
2017. ápr. 29. 10:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az élőlényeket a hormonok hajtják. Az ember képes kontrollálni őket, az állat meg nem. Ez a különbség.
2017. ápr. 29. 10:18
 6/16 anonim ***** válasza:

Rajtad áll, hogy a folytatást tekintve igazi nő akarsz-e lenni, akinek szüksége van arra, hogy meghódítsák a szívét, és a testét csak azután adja oda, vagy egy könnyen kapható "csaj", aki már egy felszínes ismeretség után is hagyja magát taperolni.

Nem az a lényeg, hogy mivel magyarázható ki a srác tette, hanem hogy te mennyire tudsz ezek után tükörbe nézni. Nő akarsz-e lenni vagy csaj, ez itt a kérdés.

2017. ápr. 29. 10:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy ilyen emberrel mégegyszer randiznék. Ez a törlés- tiltás kategória.
2017. ápr. 29. 10:28
 8/16 anonim ***** válasza:
68%

Tudtam, hogy nem tiltottad le!

Ennyire ki akarod provokálni, hogy megerőszakoljon?

2017. ápr. 29. 10:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Belinkelnéd az előző kérdéseid, vagy megkeressem én?
2017. ápr. 29. 10:51
 10/16 anonim ***** válasza:

Te kérdezgeted napok óta, hogy a taperolás erőszak-e?

30/f

2017. ápr. 29. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!