Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdobnátok pár hasznos infóval?
Végzős hallgató vagyok az egyetemen, és eddig akárhány lánynál próbálkoztam, nem jött össze. A lányok mindig középiskolások voltak. Most viszont megtetszett egy csoporttársam, de nem nagyon ismerjük egymást. Volt egy bemutató óra, ahol gépeket mutattak be nekünk, és akkor mellém állt kb 10 percre, már "vándoroltunk", akkor kérdezett valamit, én próbáltam poénosan válaszolni, és akkor nevetett. Az óra után bejelölt facebookon, majd erre rá egy hétre felköszöntött születésnapomon.
Ez volt olyan február körül. Azóta nem léptem, mert már félek, hogy visszautasíthat ő is. Nagyon ritkán van együtt óránk, mert csoportokra vagyunk bontva...
Most utólag azon gondolkodtam, hogy ráírok facebookon, és elhívom sétálni a városba, de ahogy itt olvasgatom a kérdéseket, sokan ellenzik.
Mit tehetnék?
tényleg nem szabad tökölni eddig.
írj rá,dumálgass vele egy kicsit és megint nevettesd meg.
ha ez összejött,akkor utána rátérhetsz az összefuthatunk témára.
neten ne dumálj sokat és ne menj bele mélyen semmibe.
legyen időkorlátod ,hogy csak 10 perced van és te irányítsd a beszélgetést lehetőleg kérdések nélkül.
élőre tartogasd a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!