Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valami baj van velem? Mi lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van velem? Mi lehet?

Figyelt kérdés
30 leszek és még nem volt barátnőm. Eddig normálisnak tartottam magam, de nem értem az emberek reakcióit. Például ott volt egy nő, Katának hívták. Pár hétig beszélgettünk, okésnak tűnt. Aztán kb annyit mondtam "Mehetünk, Katus?" És ezen kiakadt, hogy utálja ha így becézik, lefújta a randit. Többé nem szólt hozzám, kiengesztelni vagy bocsánatot kérni nem lehetett. Egy másik csajnak az volt a problémája velem, hogy túl gyakran szerettem volna beszélni vele. Lefoglalja a munkája, neki heti 1 beszélgetés túl sok. Emiatt többé nem szólt hozzám. Ez csak 2 a sok közül. Először azt hittem a nőkkel van baj, hogy nem értek a nyelvükön. Mindig megbántom őket pedig igazán semmi ártó szándékom nincs, és csak pislogok a reakciókon, én csak normális emberi kommunikációt szeretnék.Újabban viszont férfi barátaim is hasonlóan eltávolodnak számomra felfoghatatlan a fentiekhez hasonló indokokkal. Szóval a probléma velem van, csak nem értem mi. Nem értem miért ilyenek az emberek velem.

2017. ápr. 28. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Én esetembe is ez van mert mindenki téglàja egy főnöknek..nem rajtad hanem veled nevetünk mondta.. hàt bocs én nem tudtam nevetni én rettegtem..
2017. ápr. 28. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem csak az tudná megmondani, aki tényleg ismer téged személyesen. Így nehéz.
2017. ápr. 28. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, az igazán komoly önismeretre, de főleg önkritikára vall. Látszik, hogy képes vagy a fejlődésre és nem ragadsz le azon a szinten, hogy mindenért a nőket hibáztatod és átmész hímsovinisztába.

Úgyhogy becsülöm a hozzáállásodat. Sajnos viszont a problémádon átlagember nem, hanem csak egy szakember lenne képes segíteni. Az igen sokat elárul a helyzeted súlyosságáról, hogy már a saját nemedhez tartozók sem szívesen látnak maguk körül. Lépned kell, mielőtt rosszabb lesz a helyzet és esetleg véglegesen eltorzul a személyiséged. Keress fel egy jó pszichológust! És maradj őszinte! Ne próbáld a reputációdat menteni hazugságokkal, mert azon már nincs mit mentegetni borzasztóan alacsony és a pszichológus és észre fogja venni.

2017. ápr. 28. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Valami nagy baj lehet veled.
máj. 16. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:
4: Azóta már évek óta párkapcsolatban élek. Egyszerűen néhány embernek sokszor "épp rossz napja van", azokat el kell engedni és keresni mást ;)
máj. 18. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!