Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a probléma?
22 éves srác vagyok és nem volt még barátnőm. 182 cm magas vékony srác vagyok, de az utóbbi időben mondták többen is, hogy nem vagyok csúnya. Az utcán is megnézegetnek a lányok.
Ennek ellenére nincsenek barátaim sem pedig mostanában próbálkozom az ismerkedéssel, nyitottabb vagyok, de semmi, ezt a nyamvadt húsvétot is egyedül töltöttem végig :(
Öltözködés? Jársz még egyetemre? Ha dolgozol, munkahelyeden milyen a társaság?
Egyébként fogalmam sincs, én is 22 éves srác vagyok, és én is egyedül, barátok nélkül töltöttem a húsvétot és az utóbbi időszakot. Azért nem mondom, hogy ugyanezzel a problémával küzdök, mert nekem régebben volt már több komoly kapcsolatom is, de amúgy hasonló a helyzetem, mint a tiéd. :(
Nem, esti suliba járok, viszont a családi helyzetem elég rossz, mind2 szülőm beteg volt tavaly, házi munkákat meg mindent nekem kellett megoldani, ezért dolgozni nem tudok. Idén sajnos az egyik meghalt úgy, hogy most meg jönnek a hivatalos ügyek, hagyaték, stb.
Viszont ezt nem igazán szoktam köz hírré tenni.
Sajnálom, ami történt. Nekem tudtommal élnek a szüleim, de nem tartom velük a kapcsolatot évek óta, én is magamat tartom fenn, de én dolgozom.
Az esti suliból nem tetszik valaki? Oda azért gondolom rendesen be kell járni, nem úgy mint egy egyetemre, ahol ellóghatod az előadásokat.
Nem csak Te töltötted egyedul.Már alig vártam / várom,hogy vége legyen.
Mit jelent az a mostanában? Ne add fel..Próbálkozz,de ne görcsösen.
Nem vagy egyedül.
Én korán kezdtem dolgozni, és a kollégáim mind családosak, az egyetemi barátaimmal pedig megszakadt a kapcsolat (elmentek küldföldre stb...)
Szóval én is teljesen egyedül érzem magam, ráadásul még csak időm sincs ismerkedni, mert amikor nem dolgozom, akkor örülök, hogy pihenhetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!