Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a nagyon okos fiúk? Hozzáteszem azt, hogy nem az olyanok akik csak okosnak képzelik magukat.
Igen, nekem nagyon.
Viszont diploma nem egyenlő okos pasi :)
Nem akarom sose.érezni, hogy butább nálam..fordítva sem jó.
Moonlight-nak igaza van, miért pontoztátok le? Egyébként én is azt vallom, ne specifikusan legyen okos az illető (persze elismerem a tudását) de úgy is az a döntő, hogy egyrészt szociàlisan, illetve mennyire vannak egyedi gondolatai, milyen érdeklődésű van e élettapasztalata, bölcsessége, helyzetfelismerő és problémamegoldó képessége, humorérzéke, mennyire illik össze a világnézetünk stb. szóval nekem sokkal fontosabbak ezek a prioritások, minthogy mennyire okos valaki.
Ismertem nagyon okos embert de sajnos halvány lila gőzöm sincs a szakterületéhez, és sajnos nem is nagyon tudott velem sem mit kezdeni, hiányzott a közös nevező.
Láttál már jóképű programozót, vagy fizikust?
Programozóval találkoztam már, a fizikusoknál sem munkaköri követelmény, hogy legyenek rondák.
Infóssal randiztam, zseniálisan okos volt a személyiségétől viszont elmebajt kaptam.
Önmagában semmit nem jelent az, hogy okos. Ha mellé hasonló nézeteink vannak és külsőre is tetszik akkor bejön. Egyébként egyáltalán nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!