Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itt síró csúnyább, kövérebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt síró csúnyább, kövérebb férfiak miért itt sírnak ahelyett hogy becsajoznának?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ennél a kérdésnél is itt sír a férfi hogy lehet-e ilyen barátnője, ahelyett hogy cselekedne..

Ismertem egy majdnem hasonló súlyú férfit akinek szinte ilyen barátnője volt, pedig nem volt gazdag. Egyszerűen jó dumája humora volt és a belsőjét megszerette a csinos nő.

Szóval igenis sikerülhet ilyen pasinak ilyen nő, csak tenni kéne valamit érte és nem itt sírni.

2017. ápr. 25. 12:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én még életemben nem kerültem beszélgető viszonyba sem vékony nővel. Mindig csak súlyfelesleggel küzdőket sikerült megismernem.

60kg (nem csúnya)

2017. ápr. 25. 13:07
 12/18 anonim ***** válasza:

#9: "Én meg azt nem értem,hogy aki kövér,az a rinyálás helyett miért nem kezd el diétázni meg edzeni? "

Unokatestvérem túlsúlyos, hiába eddz betegségéből adódóan nem tud fogyni. Igaz nem is rinyál. De ugye szerinted minden kövér ember rinyál...általánosítás megint.

2017. ápr. 25. 13:08
 13/18 A kérdező kommentje:
11. Ott sem külsővel van baj....
2017. ápr. 25. 13:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok és szerintem nagyon rusnya sem lehetek. Lánynak még a kezét sem fogtam meg soha. Szerintem a kövér csúnyák jogosan sírnak.
2017. ápr. 25. 13:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyedül ők tudnak értékelni...

A csinos, vékony nők baromi komolytalanok voltak, és népszerűek, ami miatt nem igazán foglalkoznak senkivel, mert nem szorulnak rá.

2017. ápr. 25. 13:19
 16/18 anonim ***** válasza:
11# voltam!
2017. ápr. 25. 13:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Önbizalmad jobb esetben nem attól lesz, hogy mások elismernek, olvassatok már el legalább pár könyvet pszichológia témakörben.
2017. ápr. 25. 14:45
 18/18 anonim ***** válasza:

#12 A betegséget miért vetted ide?

A kérdésben sem betegségből adódóan kövérekről van szó.

2017. ápr. 26. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!