Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt síró csúnyább, kövérebb férfiak miért itt sírnak ahelyett hogy becsajoznának?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ennél a kérdésnél is itt sír a férfi hogy lehet-e ilyen barátnője, ahelyett hogy cselekedne..
Ismertem egy majdnem hasonló súlyú férfit akinek szinte ilyen barátnője volt, pedig nem volt gazdag. Egyszerűen jó dumája humora volt és a belsőjét megszerette a csinos nő.
Szóval igenis sikerülhet ilyen pasinak ilyen nő, csak tenni kéne valamit érte és nem itt sírni.
Én még életemben nem kerültem beszélgető viszonyba sem vékony nővel. Mindig csak súlyfelesleggel küzdőket sikerült megismernem.
60kg (nem csúnya)
#9: "Én meg azt nem értem,hogy aki kövér,az a rinyálás helyett miért nem kezd el diétázni meg edzeni? "
Unokatestvérem túlsúlyos, hiába eddz betegségéből adódóan nem tud fogyni. Igaz nem is rinyál. De ugye szerinted minden kövér ember rinyál...általánosítás megint.
Egyedül ők tudnak értékelni...
A csinos, vékony nők baromi komolytalanok voltak, és népszerűek, ami miatt nem igazán foglalkoznak senkivel, mert nem szorulnak rá.
#12 A betegséget miért vetted ide?
A kérdésben sem betegségből adódóan kövérekről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!