Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt síró csúnyább, kövérebb férfiak miért itt sírnak ahelyett hogy becsajoznának?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ennél a kérdésnél is itt sír a férfi hogy lehet-e ilyen barátnője, ahelyett hogy cselekedne..
Ismertem egy majdnem hasonló súlyú férfit akinek szinte ilyen barátnője volt, pedig nem volt gazdag. Egyszerűen jó dumája humora volt és a belsőjét megszerette a csinos nő.
Szóval igenis sikerülhet ilyen pasinak ilyen nő, csak tenni kéne valamit érte és nem itt sírni.
egyszerűbb rinyálni, mint cselekedni
24F
önbizalom kérdése.
mindig ezt mondják a nők, hogy legyen önbizalmad, legyél határozott, és tapadnak rád.
jahh igen, és mégis hogyan legyél határozott, és önbizalommal teli, ha folyton csak elutasítanak?
ezt árulja el valaki
26/F
Nem tűnt fel hogy az a kérdés az trollkodás? Szomorú ha ennyire vak vagy.
Másik dolog...itt van mikor a normális kinézetű is sír, nem csak a kövér férfi. általánosító kérdés amit kiírtál, gondolom erre sem jöttél rá.
Ha meg régi motoros vagy a "magyasvékonysárcot" ismerheted innen, napi szinten rinyált anno.
Nem tűnt fel hogy az a kérdés az trollkodás? Szomorú ha ennyire vak vagy.
Miért lenne trollkodás....Miből gondolod?
Én személyesen is ismertem ilyen síró gyereket....(szerintem tök komoly a dolog)
Én meg azt nem értem,hogy aki kövér,az a rinyálás helyett miért nem kezd el diétázni meg edzeni?Ha már az arcberendezésén nem is tud változtatni.A nagyon vékonyakra is ugyanez a jellemző.Ők sem mennének el ám edzeni,hogy legalább legyen valami formájuk.De nem,mert könnyebb itt kérdezgetni,hogy:"van olyan lány,akinek bejönnek a nagyon vékony/kövér srácok?"
Önsajnálattal még nem igazán sikrült itt becsajozni gondolom senkinek.
Én meg azt nem értem,hogy aki kövér,az a rinyálás helyett miért nem kezd el diétázni meg edzeni?
Minek menjen el???? Ha jó személyiség az a lényeg és ilyen külsővel is lehet csinos lány találni.
Ha rossz a személyisége akkor fogyhat izmosodhat bárhogy egy nőnek sem fog kelleni....
Mondom tapasztalat!!!!!!!
#6: A válaszából levehető!
Pl.: "Miért lenne troll? Mert fontos a vonzalom?
Tudom fogyni kéne de állítólag sok nő a macis pasikat szereti"
Aztán már nem is válaszolt senkinek...nagy trollkodás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!