Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkeresőn csúnyább pasiknak is adnék esélyt, akkor szerencsésebb lennék?
Eddig csak átvertek, eltűntek, lefektettek stb a pasin társkeresőn. Nagyon el vagyok már kenődve. Volt aki exéhez ment vissza, volt aki eltűnt, csak úgy dobott stb.
Ha macisabb, számomra csúnyább pasinak is adnék esélyt, akkor tényleg szerencsésebb lennél, vagy ez nem külső függvénye?
Attól hogy valaki csúnya,még nem automatikusan jó ember. Ahogy nem minden jóképű férfi bunkó macsó.
Ha nem vonz fizikailag akkor nem fogsz tudni vele testi kapcsolatot kialakítani, tehát nem éri meg.
Akkor annyi lenne, hogy egy mackós, csúnyább pasi verne át, fektetne le, vagy hagyna ott az exért.
Nem a külsőn múlik, és az egy hatalmas tévhit, hogy a csúnya férfi automatikusan jobb ember lenne, mert hűséges, aranyos, kedves, és örül, ha egyáltalán van barátnője. Sőt... sokszor ők a csalfábbak, mert kompenzálni akarnak, és ha van lehetőség, akkor nem mond nemet.
Abban igazuk van az előttem válaszolóknak, hogy a csúnyább nem biztos jó lelkű is, viszont az is igaz, hogy aki jól néz ki, ő hajlamosabb az ilyesmire, mert tudja, hogy úgy is talál mást, a csúnyábbaknál ez azért ritka.
Én sem nézek ki jól, de ha valaki egyszer adna esélyt, én biztosan mindent megtennék a kapcsolatunkért, és olyan jó lelkűen bánnék vele, hogy akár még el is tudna vonatkozni a külsőmtől és belém szeret.
Szerintem olyanokra írj rá, akiknél a leíráson látszik, hogy értelmesebb, jó a helyesírás, szépen fogalmaz és persze összeilletek. Kép alapján is lehet sejteni, hogy az adott pasi komolyan gondolja-e. Nem kell bűn ronda emberrel szóba állnod, de ha egy kicsit is el tudsz szakadni a külsőtől, biztos hogy sikered lesz. :)
Az a baj, hogy ha ebbe rendszeresen belefutsz, akkor sajnos a te készülékedben van a hiba. Neked kell megszakítani egy rossz társkeresési/kapcsolati mintát. Ez nem fog megváltozni attól, hogy külsőre nem jön be a pasi.
Annak oka van, ha mindig olyat fogsz ki, aki átver, lefektet stb. (Eleve minek fekszel le vele, ha utána megbánod??)
Kicsit szerintem hagyd a társkeresést, szedd össze magad, és ha utána próbálj meg újra ismerkedni, ha már kapizsgálod, hogy eddig te miket ronthattál el az ismerkedés során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!