Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társkeresőn csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn csúnyább pasiknak is adnék esélyt, akkor szerencsésebb lennék?

Figyelt kérdés

Eddig csak átvertek, eltűntek, lefektettek stb a pasin társkeresőn. Nagyon el vagyok már kenődve. Volt aki exéhez ment vissza, volt aki eltűnt, csak úgy dobott stb.

Ha macisabb, számomra csúnyább pasinak is adnék esélyt, akkor tényleg szerencsésebb lennél, vagy ez nem külső függvénye?

2017. jan. 26. 13:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Miert, az jobb lenne, ha rad akaszkodna valami szeretethianyos luzer, akinek lehet nem is tetszel, de neki mar mindegy csak no legyen? Raadasul neked se tetszik o? Szerintem eleg benan hangzik a dolog :D
2017. jan. 26. 13:39
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

Attól hogy valaki csúnya,még nem automatikusan jó ember. Ahogy nem minden jóképű férfi bunkó macsó.

Ha nem vonz fizikailag akkor nem fogsz tudni vele testi kapcsolatot kialakítani, tehát nem éri meg.

2017. jan. 26. 13:40
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Akkor annyi lenne, hogy egy mackós, csúnyább pasi verne át, fektetne le, vagy hagyna ott az exért.

Nem a külsőn múlik, és az egy hatalmas tévhit, hogy a csúnya férfi automatikusan jobb ember lenne, mert hűséges, aranyos, kedves, és örül, ha egyáltalán van barátnője. Sőt... sokszor ők a csalfábbak, mert kompenzálni akarnak, és ha van lehetőség, akkor nem mond nemet.

2017. jan. 26. 13:41
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Azzal, aki neked nem jön be, mit akarsz kezdeni? Meg erőszakolod saját magad a dologgal? Max pár hónap szenvedés és kész, ha ez kell neked, akkor hajrá.
2017. jan. 26. 13:58
 5/17 anonim ***** válasza:
92%

Abban igazuk van az előttem válaszolóknak, hogy a csúnyább nem biztos jó lelkű is, viszont az is igaz, hogy aki jól néz ki, ő hajlamosabb az ilyesmire, mert tudja, hogy úgy is talál mást, a csúnyábbaknál ez azért ritka.

Én sem nézek ki jól, de ha valaki egyszer adna esélyt, én biztosan mindent megtennék a kapcsolatunkért, és olyan jó lelkűen bánnék vele, hogy akár még el is tudna vonatkozni a külsőmtől és belém szeret.

Szerintem olyanokra írj rá, akiknél a leíráson látszik, hogy értelmesebb, jó a helyesírás, szépen fogalmaz és persze összeilletek. Kép alapján is lehet sejteni, hogy az adott pasi komolyan gondolja-e. Nem kell bűn ronda emberrel szóba állnod, de ha egy kicsit is el tudsz szakadni a külsőtől, biztos hogy sikered lesz. :)

2017. jan. 26. 14:24
 6/17 anonim ***** válasza:
40%
Igen, Kérdező, de csak akkor, ha te is lennébb adod az elvárásaidat.
2017. jan. 26. 14:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Ők lennének szerencsésebbek, nem te;-).
2017. jan. 26. 15:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Rossz férfiakat fogsz ki, helyesek közt is van rendes.
2017. jan. 26. 15:20
 9/17 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha ebbe rendszeresen belefutsz, akkor sajnos a te készülékedben van a hiba. Neked kell megszakítani egy rossz társkeresési/kapcsolati mintát. Ez nem fog megváltozni attól, hogy külsőre nem jön be a pasi.

Annak oka van, ha mindig olyat fogsz ki, aki átver, lefektet stb. (Eleve minek fekszel le vele, ha utána megbánod??)

Kicsit szerintem hagyd a társkeresést, szedd össze magad, és ha utána próbálj meg újra ismerkedni, ha már kapizsgálod, hogy eddig te miket ronthattál el az ismerkedés során.

2017. jan. 26. 15:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy mi az hogy csúnyább. Nem mindenki egyformán fotogén, és nem mindenki lő el magáról száz képet is különbözőképpen pózolva, csak hogy kiválaszthassa azt, amin a legeslegjobban néz ki. Vagyis ha valaki a képen nem néz ki tökéletesen, attól még lehet hogy a valóságban jóképű, és akár az egész karaktere révén is válhat jóképű ill. jó pasivá. Ám általában az ilyenek erre esélyt sem kapnak. Aki mondjuk közép kategóriájúnak számít s képe alapján, az nők számára már "kuka", és ez szomorú...
2017. jan. 26. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!