Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társkeresőn csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn csúnyább pasiknak is adnék esélyt, akkor szerencsésebb lennék?

Figyelt kérdés

Eddig csak átvertek, eltűntek, lefektettek stb a pasin társkeresőn. Nagyon el vagyok már kenődve. Volt aki exéhez ment vissza, volt aki eltűnt, csak úgy dobott stb.

Ha macisabb, számomra csúnyább pasinak is adnék esélyt, akkor tényleg szerencsésebb lennél, vagy ez nem külső függvénye?

2017. jan. 26. 13:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

Én csak mosolyogni tudok azon, ahogy itt a nök egymást próbálják meg meggyőzni arról, nem azért nem jutnak előre egy normális kapcsolat terén, mert mind ugyanarra a pár, jól kinéző férfira hajtanak, hanem mert minden férfi "olyan". Hát persze.

Majd aki hónapokon, akár éveken át küzd azért, hogy végre barátnője legyen, az majd ugyanúgy lelép az 1. szexet követően, mint akinél állnak sorban a magukat felkínálkozó nők. Komolyan, nem értem a nőket.

2017. jan. 26. 15:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha számodra csúnyább, magyarul neked nem tetsző férfiaknak adnál esélyt, akkor abból minden lenne, csak nem jó kapcsolat. Most magam ellen is beszélek ezzel, mivel én sem vagyok jóképű, inkább ép hogy átlagos, de nem lennék ilyen "nincs ló, jó a szamár is" kapcsolatban. Neked sem lenne jó. Én sem hiába vagyok egyedül már évek óta, akik nekem tetszettek azokkal nem jött össze, akik pedig nem tetszenek,azokkal nem látom értelmét komolyabban ismerkedni.
2017. jan. 26. 16:46
 13/17 anonim válasza:

A ronda pasik is megcsalják nagyon csúnyán az embert.

Minden pasi megcsalja a nőt rájöttem.

Hűséges férfi NEM LÉTEZIK!

2017. jan. 27. 10:13
 14/17 anonim válasza:
CSAK HAZUDÓS!
2017. jan. 27. 10:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha még egy kapcsolat sem jött össze, mégis hogy csalnám meg? Ha akarnám se lenne rá lehetőség.
2017. jan. 27. 11:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, csak van különbség aközött a hűség között amikor valaki azért nem csal mert esélye sincs rá, meg aközött amikor azért nem csal mert egy gerinces ember és szeret engem. És nem azért szeret, mert én voltam az egyetlen aki szóba állt vele, hanem önmagamért. Én csak olyannal tudok összejönni akivel ez kölcsönös.
2017. jan. 27. 12:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Én soha nem csalnék meg senkit. Csak kell valaki, akivel igazán szeretjük egymást. Ha ez megvan, én biztosan mindent megtennék a másikért.
2017. jan. 27. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!