Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem válaszol társkeresőn, akkor érdemes könyörögni?
Sajnos 2 hónapja fent vagyok egy társkeresőn, elő is fizettem, de eddig egy nő sem válaszolt, pedig már ducikra is írok.
Általában ha nem ír vissza, de láttam hogy elolvasta a levelet, illetve megnézte az adatlapom akkor könyörögni szoktam, hogy légyszii, kérlek ismerkedjünk, nagyon szeretnék már barátnőt, mert már 34 éves vagyok. Nagyon hiányzik a szex, ölelés stb.
Ha ezt így mind leírod, akkor a röhögéstől nem tudnak visszaírni. Ezt inkább ne csináld.
Ui.: Legyél tahó, arra kapsz választ.
30/f
Igen.
Attól a naptól kezdve, hogy nem válaszolt naponta háromszor rá kell írni, a következő 3 holdtöltéig. Emellett minden teliholdkor éjfélkor meg kell gyújtani három vörös gyertyát, és hangosan felolvasni az adatait és bemutatkozó szövegét, és elégetni a kinyomtatott adatlapját. Garantáltan bevonzod őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!