Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő nem válaszol társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem válaszol társkeresőn, akkor érdemes könyörögni?

Figyelt kérdés

Sajnos 2 hónapja fent vagyok egy társkeresőn, elő is fizettem, de eddig egy nő sem válaszolt, pedig már ducikra is írok.

Általában ha nem ír vissza, de láttam hogy elolvasta a levelet, illetve megnézte az adatlapom akkor könyörögni szoktam, hogy légyszii, kérlek ismerkedjünk, nagyon szeretnék már barátnőt, mert már 34 éves vagyok. Nagyon hiányzik a szex, ölelés stb.

2017. jan. 23. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ez kamukérdés
2017. jan. 23. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Kônyôrôgj,tôk szànalmas.
2017. jan. 23. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Becsüld többre magad annál, mint hogy rimánkodsz egy nő kegyeiért. A könyörgéstől csak gyengének tűnsz, és még jót is nevet rajtad.. Ha nem válaszol, nem válaszol. Több is veszett Mohácsnál.
2017. jan. 23. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

Ha ezt így mind leírod, akkor a röhögéstől nem tudnak visszaírni. Ezt inkább ne csináld.

Ui.: Legyél tahó, arra kapsz választ.

30/f

2017. jan. 23. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, ha azt akarod, hogy soha ne legyen nőd.
2017. jan. 23. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Attól a naptól kezdve, hogy nem válaszolt naponta háromszor rá kell írni, a következő 3 holdtöltéig. Emellett minden teliholdkor éjfélkor meg kell gyújtani három vörös gyertyát, és hangosan felolvasni az adatait és bemutatkozó szövegét, és elégetni a kinyomtatott adatlapját. Garantáltan bevonzod őt!

2017. jan. 23. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!