Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnyább pasik szerencsésebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnyább pasik szerencsésebb helyzetben vannak mint a csúnyább nők?

Figyelt kérdés

Egy csúnyább nőt a férfiak azért felszedik, de legtöbbször csak szexre használják, vagy elég hamar rájönnek hogy mégsem vonzódnak hozzá és eltűnnek stb. ezt tapasztalom, nagyon sok csúnya lány ismerősömnél, állandóan törik a szívét így.

Viszont mint én egy csúnyább pasit egy nő sem akar, így a szívemet nem törik...

2017. márc. 20. 19:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Öhm... Feltűnt, hogy az általad felvázolt helyzetben a férfi semmiféle törődést nem kap a másik nemtől?
2017. márc. 20. 19:34
 2/17 A kérdező kommentje:
1. Persze, de melyik a jobb, semmilyen törődés vagy törődés aztán szívtörés, csalódás stb?
2017. márc. 20. 19:35
 3/17 A kérdező kommentje:
1. Inkább törjék össze a nők a szívedet, minthogy semmilyen törődést ne kapj? Vajon jobb az a helyzet?
2017. márc. 20. 19:36
 4/17 anonim ***** válasza:
55%
Erre most majdnem írtam egy nagyon hosszú választ, aztán rájöttem, hogy fa$zság a kérdés.
2017. márc. 20. 19:47
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem valakit csak bacásra használni - úgy, hogy ezt nem közlöd előre -, rohadtul nem törődés.
2017. márc. 20. 19:48
 6/17 anonim ***** válasza:

Inkább törjék össze. Aki soha, semmilyen törődést nem kap, az nagyon frusztrált lesz. Összetörik mindenki szívét valamikor. A leghelyesebb srácokét és legszebb csajokét is. Azét is, aki csúnya és senkit sem kap meg, csak őt plátóian.

Csúnya nőként, viszont van esélyes pl. megtartani a pasit. Nem egy olyan kapcsolatot láttam már, ahol a srác csak szexet akart, mert a csaj nem volt az esete, de a csajok simán megfogták a srácot a törődésükkel.

2017. márc. 20. 19:49
 7/17 anonim ***** válasza:
Engem még nem bactak meg, és inkább 0 törődés, mint a bántás.
2017. márc. 20. 20:23
 8/17 anonim ***** válasza:
25%
Hát nem tudom, én örülnék annak, ha minden hónapban egy csaj "össze törné" a szívemet azzal, hogy lefekszik velem, utána meg faképnél hagy. De a csúnya csajnak sem valószínű, hogy rossz emlékei lennének arról a pasiról, aki megfektette. Már csak az a tudat is, hogy azért csak kellett neki akár egy szex erejéig is. Szóval nem kell itt túlagyalni ezt a lelkizős dolgot. Sokkal, de sokkal fájdalmasabb és rosszabb, amikor 23 vagy és életedben még egy csaj sem ölelt meg, olyan vagy, mint egy kiszáradt farönk és folyamatosan feszeng a tested a nap 24 órájában éveken át, mert semmi testi örömöd nincs. Én ettől konkrétan mentálisan és fizikálisan is összezuhantam. Alig vagyok 50 kiló, nincs étvágyam és depressziós is lettem az évek során.
2017. márc. 20. 22:01
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
Wow, egy "nekem minden mindegy" kanos kis pöts ma a keze helyett engem választott ürítésre. Mily megtisztelő.
2017. márc. 20. 22:22
 10/17 anonim ***** válasza:

Pedig egy csúnyább pasas simán el tudja adni magát egy szép nőnek,ha van saját stílusa,humora és előnyösen fel tud öltözni.

Míg egy csúnya nő csak korabeli cigóval tud összejönni-a Mága Zoltán-félék romák,mert letettek az asztalra jócskán valamit,amiért megdolgoztak- vagy megélhetési bevándorlóval.De egy honi fehér ronda pasi le nem adja hozzájuk az igényeket.És ha egy nő menthetetlenül randa,az tényleg csak a megalkuvást tudja kiharcolni magának.

[link]

2017. márc. 21. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!