Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnyább pasik szerencsésebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnyább pasik szerencsésebb helyzetben vannak mint a csúnyább nők?

Figyelt kérdés

Egy csúnyább nőt a férfiak azért felszedik, de legtöbbször csak szexre használják, vagy elég hamar rájönnek hogy mégsem vonzódnak hozzá és eltűnnek stb. ezt tapasztalom, nagyon sok csúnya lány ismerősömnél, állandóan törik a szívét így.

Viszont mint én egy csúnyább pasit egy nő sem akar, így a szívemet nem törik...

2017. márc. 20. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%

#9: Megtisztelőbb, mint az, hogyha soha, senki sem választ. Nem? Oké, hogy nem kényelmes szituáció, de legalább szexuális vonzalmat táplált, ami azt jelenti, hogy mégsem olyan menthetetlen a helyzet.

#10: Ezt mégis mire alapozod? Stílusa és humora mindenkinek van, maximum nem jó. Egy nőnek is lehet figyelemfelkeltő és vonzó stílusa. Egy nő is feltud öltözni előnyösen. Sőt, a nő sminkelhet, a férfi nem.

Személyes tapasztalat: Ismerek néhány tényleg csúnya lányt és mindegyiküket hívták már el randira. Ismerek jó pár csúnya srácot és egyikük sem kapott még soha esélyt. Sőt, rengeteg átlagos srác sem.

2017. márc. 21. 00:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a fellpésükkel van a baj. Láttam már 1-2 randa,igénytelen tinédzsert,minimum átlagosan kinéző csajjal.Viszont tényleg csúnya arcú nő csak apja korú pasikkal láttam.
2017. márc. 21. 01:02
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

11-es, nekem nem megtisztelő. Szerintem olyan katatóniás depresszióba zuhannék, hogy csak na.

Remélem, elfogadod, hogy magamat jobban ismerem, és tudom, hogy undorodnék magamtól, ha - a leggusztustalanabbul szólva - csak belém ge€iznének.

2017. márc. 21. 01:05
 14/17 anonim ***** válasza:

micsoda logika... nekem kulonosebb fetisem van a csunya pasikkal szemben

mivel tuti jok az agyban, a tobbi meg nem erdekel nem egy diszmajmot akarok magam melle ...

2017. márc. 21. 02:12
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
AZ ilyen nők sokkal szerencsésebbek. Náluk van a punci , azért.
2017. márc. 21. 08:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Na látjátok! Biztos azért segítették éveken át a cigók gyermekvállalását, illetve gondolom Soros is azért küldi a bevándorlókat, hogy feloldja ezt a problémát! Valószínűleg olvasták a gyakorit a politikai döntéshozók és így szeretnének segíteni a csúnya emberek problémáján... :D

2017. márc. 21. 08:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem itt a szexre használós vitában az okozza a két nem közötti problémát, hogy a két nem biológiailag mégis másképp van beállítva. A nők célja azért mégiscsak a férfi megtartása (mert neki kell kiviselni a terhességet meg felnevelni a gyereket, ami elég kockázatos egyedül), a férfi meg már azzal is elégedett, ha elhintette a magját. Gondolom ezért nem mindegy a két különböző nemnek, hogy melyiket használják egyéjszakás kalandra.
2017. márc. 21. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!