Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnyább pasik szerencsésebb helyzetben vannak mint a csúnyább nők?
Egy csúnyább nőt a férfiak azért felszedik, de legtöbbször csak szexre használják, vagy elég hamar rájönnek hogy mégsem vonzódnak hozzá és eltűnnek stb. ezt tapasztalom, nagyon sok csúnya lány ismerősömnél, állandóan törik a szívét így.
Viszont mint én egy csúnyább pasit egy nő sem akar, így a szívemet nem törik...
#9: Megtisztelőbb, mint az, hogyha soha, senki sem választ. Nem? Oké, hogy nem kényelmes szituáció, de legalább szexuális vonzalmat táplált, ami azt jelenti, hogy mégsem olyan menthetetlen a helyzet.
#10: Ezt mégis mire alapozod? Stílusa és humora mindenkinek van, maximum nem jó. Egy nőnek is lehet figyelemfelkeltő és vonzó stílusa. Egy nő is feltud öltözni előnyösen. Sőt, a nő sminkelhet, a férfi nem.
Személyes tapasztalat: Ismerek néhány tényleg csúnya lányt és mindegyiküket hívták már el randira. Ismerek jó pár csúnya srácot és egyikük sem kapott még soha esélyt. Sőt, rengeteg átlagos srác sem.
11-es, nekem nem megtisztelő. Szerintem olyan katatóniás depresszióba zuhannék, hogy csak na.
Remélem, elfogadod, hogy magamat jobban ismerem, és tudom, hogy undorodnék magamtól, ha - a leggusztustalanabbul szólva - csak belém ge€iznének.
micsoda logika... nekem kulonosebb fetisem van a csunya pasikkal szemben
mivel tuti jok az agyban, a tobbi meg nem erdekel nem egy diszmajmot akarok magam melle ...
Na látjátok! Biztos azért segítették éveken át a cigók gyermekvállalását, illetve gondolom Soros is azért küldi a bevándorlókat, hogy feloldja ezt a problémát! Valószínűleg olvasták a gyakorit a politikai döntéshozók és így szeretnének segíteni a csúnya emberek problémáján... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!