Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek bátrabb? Hogyan "pasizzak"? Fiúk nektek mi jön be?
Sziasztok! Először is, biztosan túlkombinálom a dolgokat.
23 éves lány vagyok, és egyszerűen nem tudok pasizni. Ha valaki tetszik nem nézek rá. Nem tudok "szemmezni", és rámosolyogni se. Betolyok. :D
Nem tudom hogy vegyem rá magam. Illetve egy csomószor félek, hogy nem vagyok elég jó, vagy félek a visszautasítástól. Sok ismerősöm mondja, hogy "és ha nem jössz be neki?Nem mosolyog vissza? Szard le, majd lesz aki igen.."
De nem tudok nem foglalkozni ezzel. Olyan hülyén érzem magam ha rámosolygok valakire.
Hogyan tegyem túl ezen magam? Vagy milyen módszerek vannak ilyen szerencsétleneknek mint én?
Egyébként 172 cm 70 kg vagyok, nagy fenék, közepes mell. Nem vagyok hű de kövér, de van rajtam. Attól is tartok, hogy nem kellek a fiúknak, mert manapság a sportos, csinos lányok tetszenek. Persze tudom...a szépség relatív.
Az udvarlást hagyd a hapsiknak. Majd mi csajozunk, te csak fogadd szépen az udvarlóidat, aztán nő legyél, ne férfi.
30/f
Erdekes, en akkor erzem magam hulyen, ha nem mosolygok ra valakire. :)
Egy mosoly nem azt jelenti, hogy "teccesz, ko kola?" Se azt, hogy felajanlod magad szexualis celra. Csak annyit jelent, hogy jol erzed magad a borodben. :) Nem mosolyog vissza? Akkor o nem erzi olyan jol magat, mint te. Ennyi. :) Milyen szomoru lenne a vilag, ha csak arra mosolyoghatnek ra, akivel szexelni szeretnek. :)
:D
Majdnem tökéletesen csinálod, hidd el. Tényleg!
Egy apró hiba van. Ez: "Ha valaki tetszik nem nézek rá."
Ez ugyanis túl jó rejtőzködés.
Nézd meg azt a neked tetsző srácot és arra ügyelj, hogy "lebukj"!
Nem baj, ha "szénné égsz" miatta - aztat mi úgyis nagyon szeretjük látni. Megnevettet bennünket. És az egy jó kezdet. :)
még egy viszonlyag csúnya nőnek sem kell semmit tennie hogy bepasizzon.
az egyetlen hiba amit elkövetsz, az az, hogy túl nagyok az igényeid.
adott vagy te a testalkatoddal stb, és nyilvánvaló, hogy azért nem megy a dolog, mert olyan srácokkal próbálsz szemezni, akik szimplán nem a te súlycsoportod.
Mindemellett nem veszed észre azokat, akik hozzád illenének, csak pl neked annyira nem tetszenek, ezért átnézel rajtuk.
Szóval a megoldás többrétű:
1. add lejjebb az igényeidet, és találsz egy kedves srácot
2. ha ez nem megy, tanulj meg flörtölni, mosolyogni, kacérkodni.
3. ha ez sem megy, még akkor sincs baj, mivel nő vagy, ha elmész egy szórakozóhelyre, kicsit kicsíped magad, és akrá egyedül csak leülsz, fogadok 1 órán belül meghív valaki egy italra, és már megy is az ismerkedés.
Ne röhögtess már hogy egy nőnek ismerkedési problémái legyenek...XD
maximum az igények szoktak túl nagyok lenni, és akkor néz úgy ki a képlet vége, hogy 33 éves nő egyedül 3 macskával él, mert "senki nem illett hozzá" még az egész életben, noha kipróbált már kitudja hány pasit.
Egy jó kapcsolat komprumisszumokról szól. Olyan hogy "igazi" nem létezik..csak olyan, akivel minél kevesebb komprumisszumot kell köss saját magadban.
0 %
háhh, úgylátom emgfordult, és az embereknek ha fáj az igazság lepontoznak mindenkit.
Az a baj, hogy kivétel nélkül mindenki különlegesnek érzi magát. Mert hogy ő "más" mint a többi ember..a nagy f/*/szt! ugyanolyan! csak szereti elhitetni magával hogy nem...pedig dehogynem. Nincs kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!