Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pasizzak, ha van egy kis szociális fóbiám?
Az a problémám, hogy borzasztóan zavarba jövök és leblokkolok, ha odajön hozzám beszélgetni egy olyan férfi, aki még tetszik is. Elvörösödök és nem tudok fesztelenül beszélgetni.
Ezután általában már nem szoktak keresni, mert elkönyvelnek unalmasnak, zárkózottnak, antiszociálisnak, hiába próbálok meg minden erőmmel kedves lenni és hiába tartanak szépnek. Nem igazán voltak még sikereim a szerelemben.
Hogyan küzdjem le ezt a szorongásomat?
23/L
Próbálj meg neten ismerkedni, és akkor ott megismerni valamilyen szinten az adott embert. És akkor ez már nem lesz probléma.
25/F
Szerintem aki ennyiből elítél, az nem is igazi FÉRFI.
Nem azért, de pasi létemre én is meg tudok lepődni, ha odajön hozzám valaki egy tök hétköznapi dolgot megkérdezni, főleg ha el is vagyok gondolkozva.
Ráadásul egy nőnél szerintem még cuki is tud lenni, ha elpirul egy kicsit. :)
Amúgy meg ilyen helyzetben a pasi dolga oldani a feszültséget. Nem célom nekem kínos helyzetbe hozni egy nőt, max picit zavarba! :P
Hidd el, ettem már le magam "véletlenül" fagyival nyáron, csakhogy ne a saját szorongásával foglalkozzon, hanem tereljem a figyelmét valami poénosabb dologra. :)
Felvilágosítalak.. Ha odamegyek egy lányhoz aki aztán csak szűkszavúan, tárgyilagosan válaszolgat, nekem az jön le, hogy nem vagyok szimpi a lánynak és onnantól úgy gondolom nincs értelme erőltetni a dolgot.
Szóval azt tanácsolom, ha valaki tetszik, jelezd neki legalább mosolyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!