Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy pasizzak így?

Figyelt kérdés
Rólam annyit,hogy sohasem kezdeményeztem még pasinál. Mindig ők jöttek oda hozzám. Nagyon félek a beégéstől. De most van egy férfi,aki nagyon tetszik. És azt hiszem ,hogy most nekem kell majd kezdeményezni nála. Szerintem szimpi vagyok neki,mert mindig néz meg mosolyog rám. De mit tegyek,hogy ismerjem meg? Aki esetleg lenni olyan kedves írhatna pár tanácsot priviben egy gyáva lánynak. Köszike előre is
2017. jan. 16. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Próbáltál már visszamosolyogni? Ha tényleg érdekled a férfit, nem áll meg a mosolynál. Ha viszont mindig csak mosolyog, akkor vagy nem érdekled komolyabban, vagy töketlen.
2017. jan. 16. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ez kb. a lehető legrosszabb felállás, a félénk lány félénk fiúval. Rossz esetben évekig szemezhettek meg mosolyoghattok egymásra, akkor sem lép egyikőtök sem.

Próbálj extra kedves lenni hozzá, legyél megközelíthető (gondolok itt ilyenre, hogy legyen lehetősége odamenni hozzád úgy hogy csak ketten legyetek), próbáld kifejezni, hogy nem lenne ellenedre a közeledése. Vagy szedd össze minden bátorságodat, vegyél nagy levegőt és menj oda hozzá te.

2017. jan. 16. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Legalább most látod a másik oldalt is ;)
2017. jan. 16. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a kétértelműség, a játékosság segít. Ha csak illedelmesen kedves vagy vele az kevés.

És igen ez kockázat vállalás. Amivel az is járhat, hogy buksz. Nem a gyávák világa.

2017. jan. 16. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Honnan az ismeretség? Csak látásból vagy akár beszélő viszonyba is kerülhetnétek?
2017. jan. 16. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!