Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pasizzak?
Figyelt kérdés
..hát kicsit félénk vagyok és nem merek elmenni bulikba sem..nem iszok, nem cigizek, nem drogozok meg semmi, ezért még ha el is mernék menni egy buliba nem tudom mit csinálnék..valaki tud egy másik módot? de ne azt írjátok hogy neten keresztül :D2014. okt. 8. 19:01
2/14 A kérdező kommentje:
ez sokat segített xddd
2014. okt. 8. 19:02
5/14 anonim válasza:
ha szereted az eniméket és Japánt velem ismerkedhetsz :P :D
6/14 anonim válasza:
Szerintem egy bulizás nem csak annyiból áll, hogy ivás cigi és drog... Szórakozóhelyeken van sok ember, akikkel ivás nélkül is lehet beszélgetni. Én azt javaslom, hogy azért próbálj meg barátnőiddel osztálytársaiddal elmenni egy ilyen helyre, és csak vegyülj egy picit. Tudom, nehéz odamenni valakihez és a legnehezebb beszélgetést kezdeményezni, de ha már az 1. akadályon átjutsz, úgy megy utána a beszélgetés mint egy lavina... Csak sodródik magától
7/14 anonim válasza:
hát mennyi idős vagy? amugy tudok, de a lényeg hogy menj el a barátnőiddel ahova ők mennek, ha nincsenek keress barátnőket, inni megiszol egy vagy két sört szép alssan hogy ellazulj egy buliban táncolni lehet vagy ismerkedni, házibuliban egyszerűbb, csak beszélgess , ismerkedj légy jópofa és érdekes, ne légy nyomulós és húzd az agyukat néha :) mosolyogj kb ennyi én mondjuk srác vagyok de tudom hogy a párkeresésben az ismeretség a legfontosabb, mert a nagy számok törvénye alapján hamarabb találkozol/bemutatnak olyannal akivel lehetne valami :) szóval csak légy nyitott a világra, ne cigizz ne drogozz de azért az alkholt mértékkel fogyazd ha tényleg ennyire félénk vagy :) csak mondom valami somersby vagy sör vagy valami ilyesmi laza ital, ne töményet, sörből meg szép lassan lehet egy este 4-5 öt is csak lassan és érzed majd hogy mikor vagy már laza e még önmagad :)
8/14 A kérdező kommentje:
3-as: 15 leszek b+ xd még hova meg nemmindha akarnák is valaha xdd
4-es: de félek :)
5-ös: eniméket nem ismerek csak animéket :D korod?
2014. okt. 8. 19:07
9/14 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Szerintem pedig a buli lenne a legjobb megoldás de csak óvatosan, mert sok fiú van ott aki csak egy éjszakára akar megkapni.
Viszont elég ha le mész a parkettre táncolsz egy kicsit és biztos hogy lesz fiú aki oda megy hozzád. Még tudnám javasolni nyáron a strandot, más pedig még egyéb városbeli programok, pl: falunap,egyéb sport rendezvények stb.
Ami a legfontosabb ne légy ennyire kis vissza húzódó lépj ki otthonról, de mindig ügyelj magadra is.
18/F
10/14 anonim válasza:
bocsi elírtam :D hát akkor idős vagyok hozzád, ha 15 vagy :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!