Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pasizzak?
Figyelt kérdés
..hát kicsit félénk vagyok és nem merek elmenni bulikba sem..nem iszok, nem cigizek, nem drogozok meg semmi, ezért még ha el is mernék menni egy buliba nem tudom mit csinálnék..valaki tud egy másik módot? de ne azt írjátok hogy neten keresztül :D2014. okt. 8. 19:01
12/14 A kérdező kommentje:
nincs sok barátnőm aki velem egy városban lakna :c de azért van egy pár a fele osztálytárs lányok meg utálnak mert szeretem az animét, mangát, japánt, jrockot meg mert emo vagyok ._.
2014. okt. 8. 19:10
13/14 anonim válasza:
Menj ki görkorizni, jégkorizni...rengetegen akarnak majd segíteni, beszélgetni....iratkozz be tánciskolába...sokan járnak oda is....és itt írd ki a kérdést: "fiúk kinek van kedve ismerkedni?"...és fürödhetsz a levelekben :)
14/14 A kérdező kommentje:
tudok táncolni de nem merek beiratkozni mert ha fel kellene lépnünk én ott lennék rosszul még attol is rosszúl érzemmagam ha a portréjaim nézik..azért az a kérdést megpróbálom^^
2014. okt. 8. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!