Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bátrabb férfiak, akik oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bátrabb férfiak, akik oda mernek menni a nőkhöz, nálatok előfordulhat, hogy azért nem próbálkoztok valakinél mert "túl jól" néz ki?

Figyelt kérdés
Nem akarok nagyképűnek tűnni, inkább csak remélem hogy nálam most ez van, mert amíg volt rajtam némi fölösleg, meg volt még egy két hibám, addig csomóan odajöttek mindig hozzám, mostanában meg már elég kevésszer...
2016. márc. 30. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én amilyen ronda vagyok, nem csökkenthetem tovább azzal az esélyeimet hogy a túl szépekhez nem megyek oda.
2016. márc. 30. 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én merek kezdeményezni, sokszor megtettem már. Azonban ronda és alacsony férfi vagyok. Gondolom te sem örülnél, ha egy ilyen kategóriájú férfi kezdeményezne nálad. Szóval ezért inkább nem kezdeményezek szép lányoknál. A kevésbé szépek is bőven eléggé elutasítóak.
2016. márc. 30. 17:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyképűbbnek tűnsz mint eddig, és ezérn nem próbálkoznak.
2016. márc. 30. 17:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézd ez nem (csak) bátorság kérdése. Mindenkinek kellemetlen az elutasítás, ezért az érző ember (a tapló nyilván nem) mérlegel, hogy megéri-e a kockázat, hogy egy újabb kudarc érje. Márpedig az ember megtanulja, hogy minden valamirevaló nőnek mindig van barátja és ha épp véletlenül nincs, akkor is csak valami überpasival éri be.
2016. márc. 30. 17:59
 5/11 schamuelson ***** válasza:

A te magyarázatod akkor állná meg a helyét, ha ugyanazokkal a kísérleti alanyokkal futtatjuk le a tesztet.

Valószínűbb, hogy a fogyással, külsőd változásával más is változott rajtad, benned. Talán más környezetbe kerültél, ahol nem annyira nyitottak, vállalkozókedvűek a srácok.

Az eredeti kérdésedre pedig azt tudom mondani, hogy előfordulhat ilyen eset. (Pontosabban már éreztem így, és mint utóbb kiderült, tök fölöslegesen paráztam amiatt, hogy "túl jól" nézett ki a nő.)

2016. márc. 30. 18:00
 6/11 BlackSword ***** válasza:
Persze hogy odamennék... De hát én egy szókimondó, nagydumás, egoista pöts vagyok az itteni "rendes emberek" szerint
2016. márc. 30. 18:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább azzal tűnhetsz nagyképűnek, hogy a másik oldaltól várod, hogy odamenjenek hozzád... és talán azt gondolod, te a magad részéről már mindent megtettél a fogyással. Hát, nem.
2016. márc. 30. 18:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja értem, szóval én szólítsak le férfiakat, hát köszi :D
2016. márc. 30. 18:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem mennék oda senkihez, mert nem vagyok gondolatolvasó. Honnan tudjam hogy nem jelenik meg a vőlegénye 2 perc múlva?
2016. márc. 30. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Értitek, régen volt 1-2 hibája, de most már nincs. Most már tökéletes. És nem nagyképű.
2016. márc. 30. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!