Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, akik szinglik és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik szinglik és nem találnak megfelelő pasit! Ti hol próbálkoztok, illetve próbálkoztok-e ismerkedni?

Figyelt kérdés
Kort kérlek írjatok!
2015. okt. 25. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt az oldalon kerestem es talaltam meg mindket eddigi baratomat, a masodik ugy erzem az igazi szamomra. Mashol sosem ment az ismerkedes mert nagyon zarkozott es felenk vagyok a fiukkal.

21/L

2015. okt. 25. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan görcsösen kerestem a párom...nem szabad. Legyél vidám, aztán akár a nyomtatóban is megtalálhat a szerelem :)
2015. okt. 25. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem keresem. Ha valaki megtesztik, megnevettet, és úgy tűnik jól el vagyunk. Kiderül, hogy valami nagy gáz van vele. Netről több lánnyal találkozgat. Ha élőben ismerem meg őket, mindig kiderül, hogy valami beteg zaklató.
2015. okt. 27. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!