Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a jó nőknél beálltok a sorba sorszámmal a hatalmas konkurencia ellenében is, vagy inkább meg se próbálkoztok?
Figyelt kérdés
van értelme egyáltalán próbálkozni amikor 99% a bukás esélye?? milyennek látjátok a saját konkurenciátokat? selejtebbnek vagy szívósabbnak látjátok a férfitársaitokat?2015. dec. 15. 00:15
1/7 anonim válasza:
megdugom őket, aztán a többiek beállnak a sorba
2/7 opened paradise válasza:
Sorbaállni?
Minek?
Az már rég rossz,ha úgy kell választani.
3/7 anonim válasza:
Nem szokásom senkinél sem sorban állni. Tehát számomra nincs konkurrencia sem.
4/7 anonim válasza:
Nem mert az olcsó árú kelendő. :D
5/7 anonim válasza:
Te milyen sorszámról beszélsz, ember? :DDDD
6/7 anonim válasza:
Nem állok sorba, nem szeretem erőltetni a lehetetlent.
7/7 anonim válasza:
Kb- 5 perc alatt le lehet szűrni, hogy szimpatikus vagyok e a másiknak. Ha látom, hogy semmi esélyem, semmi érdeklődés felőle, akkor biztos nem állok sorba.
Mondjuk nekem furcsa ízlésem van, az ilyen sablon cicababák sosem tetszettek, akikért mindenki odavan, hogy húúú de jól néznek ki, inkább az olyanok jönnek be valamiért, akiket mások "nyomi"-nak tartanak...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!