Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mikor szakítotok kegyetlenül egy férfival, ha mennyi pénzt keres, vagyis inkább mennyit nem keres? Ennyit vártok el összegre kb?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 23. 20:37
21/24 anonim válasza:
#20 Biztos vagyok benne, hogy nem a csóróság az oka. Ha minden nő csak a pénzre menne, akkor csak a felső 10 ezernek lenne barátnője :D A barátaid simán csak lúzerek. És attól még, hogy valaki humorista, magánemberként lehet teljesen antipatikus.
22/24 anonim válasza:
Csenki Attila is humorista elvileg...
23/24 anonim válasza:
Magánemberként is optimista, vidám figura. De nem keres túl sokat így.
Másik haver amolyan őrült feltaláló, mellette jó munkája van (de nem gazdag, csak azt teszi amit szeret)
24/24 anonim válasza:
#20as
Én volnék a 18as akihez a kérdésed szólt.
Az én baráti társaságom 25-26 évesekből áll, akik még pályakezdők tehát 120-160 között keresnek, mégis a többségüknek van barátnője avagy menyasszonya. Pénzre fogni könnyű kifogás :)
Egyébként attól mert valaki humorista még nem biztos, hogy minden nő is olyan jófejnek gondolja, mint te.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!