Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hátrálnak meg a nők vagy kezdenek el szimpátiát
veszíteni az adott pl 30 éves férfi felé, aki, , csak"
albérletben él és egyedül nem tud saját lakást venni?
Holott az adott nőnek sincs sajátja.
Figyelt kérdés
Van 3 millió ft megspórolt pénzem, plusz saját 5 éves 2 milliós autóm. Amíg otthon éltem és 6 évet dolgoztam az egyetem után, ezt 9össze tudtam szedni. De én egyedül nem veszek fel az átlagfizetésemmel 8-10 milliós lakáshitelt, csak ha van stabil párkapcsolatom, akivel tervezhetek komolyan, akár lakásvásárlást is. Egyedül nem könnyen menne 100 ezer havi (albérlet csak 45 plusz rezsi)lakáshitel plusz rezsi. Erre meg csak néznek a nők, hogy hogy nincs saját. Mikor nekik sincs. Lehet hülyéket fogtam ki eddig, vagy tényleg ez a minimum elvárás. Csak nekem nem volt örökségem, sem milliomos szüleim, pláne, hogy édesapám 13 éve nem él már.
Én is hasonló helyzetben vagyok 30-as férfiként. Apám lelécelt a születésünk után, majd mindent a féltesómra hagyott. Anyám a kereskedelemben dolgozott, de annyit nem tudott kispórolni, hogy milliókkal kezdjem el az életet, én és az öcsém. Az egyetemet is úgy tudtam munka mellett lerakni, hogy előtte össze kellett spórolnom az árát. Még otthon lakok, de pont emiatt van megtakarításom, hogyha normális nőbe botlom, akkor családot tudjak vele alapítani. Csak az én kapcsolataim azon pukkannak meg, hogy nem tolerálják a nők, hogy sokat dolgozom. Ha nem lenne munkám, akkor az lenne a probléma. Egyénként ha van olyan nő, aki szeretne családot, meg gyerekeket, akkor privizzen rám Hajdú-Biharból :) Egyébként fura, hogy azoknak vannak elvárásaik, akik egyedül semmit nem értek el.
2017. ápr. 23. 11:29
32/37 anonim válasza:
akkor minek neked nő, meg gyerek?
maradj egyedül, a mezei életfunkciókat a jobb kezeddel vagy egy útszélivel is kiélheted, megspórolod a 400-at, nincs válás, ne kerülsz az út szélére.
2017. ápr. 23. 11:29
33/37 anonim válasza:
32-es már elrontottam ,bedőltem a nagy színjátéknak ,késő ,és megvan a gyerek meg a válás is.Szóval tapasztalatból írom hogy nagyon vigyázzon mindenki, jobb ha mindent lepapíroz közjegyző előtt az utolsó garasig és házassági szerződést ír.
Ha meg nem elég egy nőnek az albérlet,követelőzik , azt azonnal dobni kell,ha meg azért nem ismerkedik valakivel a nő , annak örömtáncot kell járni,mert mást fog keresni akit lehúzhat.
2017. ápr. 23. 11:35
34/37 anonim válasza:
Nem tudom. Az én férjem (akkor még csak pasim) a szüleitől költözött hozzám, tehát albérlete sem volt. Igaz, csak 22 éves volt, én 23. Nekem volt olyan szerencsém, hogy anyáméknak volt egy lelakott, felújításra szoruló, de azért lakható lakása, amit nekem adtak, ezért lehetett ennyi idősen lakásom. Ő ideköltözött, az évek során együtt szépen felújítottuk, így már szép is. Közös otthon lett belőle, egyáltalán nem számít, hogy elvileg az enyém. Baromira nem fordult meg a fejemben soha, hogy de gáz, hogy neki nem volt lakása. Szerintem igaza van annak a válaszolónak, aki szerint ez azoknak a nőknek számít, akik tudják, hogy másképp sose tudnának lakáshoz jutni és elköltözni otthonról, mert egyedül a lakbérre se futja (meg a felére se, ha albérletes pasit választanak).
29N
2017. ápr. 23. 12:10
35/37 anonim válasza:
Ez gyakorlatban hogy valósul meg?
"De szép ez a lakás! Saját tulajdonod vagy bérled?"
Mert az ilyen kérdésre a kint tágasabb a válasz.
Amúgy nem értem, hogy ha az én saját lakásomba költözne egy férfi, az miért eltartás? Felezzük a költségeket.
Mellesleg én attól félek, ha elkezd verni, nem fogom tudni kidobni, nincsenek nagydarab ismerőseim.
2017. ápr. 23. 12:15
36/37 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha nincs saját. Nekem sincs, és valószínűleg nem is lesz még egy ideig. Soha nem vártam el senkitől, hogy legyen saját lakása, gondoltam majd közösen megoldjuk ha eljut a kapcsolat arra a szintre. Sajnos ez soha nem jött össze, még időben kiderültek az ellentétek.
2017. ápr. 23. 13:13
37/37 anonim válasza:
Te vonzottál be érdekes nőket, nehezen hiszem, hogy ezért szakítottak, bár tény, létezik sajnos ilyen nő is. Nem gáz ha nincs ilyen fiatalon saját lakás, gondolom a tanulás volt eddig az első és a munka. Mondom, úgy hogy nekem van igaz csak egy egyszobás és idősebb vagyok azért. Viszont ha tudsz, egyedül vegyél házasság előtt és ha közben házasodnál amíg a törlesztőrészlet van legyen házassági szerződés. Nőként is azt mondom egy ház, lakás ne legyen közös ha egy mód van rá. Hidd el a jog a védi, csak abból vannak a viták , mert nem ismerik a jogot és mindkét fél köti ez ebet a karóhoz a saját elvárásai (hülyeségük szerint, az ügyvédnek meg csak jó, húzódjon, neki több a pénz). Az igaz, ha pl házasság , együttélés előtt veszel pl egy kertes-házat, és házasság után pl hozzáépítetek egy szobát. Akkor hiába van a Te neveden a másiknak keletkezik benne tulajdonjoga.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!