Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hátrálnak meg a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hátrálnak meg a nők vagy kezdenek el szimpátiát veszíteni az adott pl 30 éves férfi felé, aki, , csak" albérletben él és egyedül nem tud saját lakást venni? Holott az adott nőnek sincs sajátja.

Figyelt kérdés
Van 3 millió ft megspórolt pénzem, plusz saját 5 éves 2 milliós autóm. Amíg otthon éltem és 6 évet dolgoztam az egyetem után, ezt 9össze tudtam szedni. De én egyedül nem veszek fel az átlagfizetésemmel 8-10 milliós lakáshitelt, csak ha van stabil párkapcsolatom, akivel tervezhetek komolyan, akár lakásvásárlást is. Egyedül nem könnyen menne 100 ezer havi (albérlet csak 45 plusz rezsi)lakáshitel plusz rezsi. Erre meg csak néznek a nők, hogy hogy nincs saját. Mikor nekik sincs. Lehet hülyéket fogtam ki eddig, vagy tényleg ez a minimum elvárás. Csak nekem nem volt örökségem, sem milliomos szüleim, pláne, hogy édesapám 13 éve nem él már.
2017. ápr. 23. 09:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
60%

Igen, előfordulnak a jogban visszásságok, de ugye senki nem gondolja, hogy a rendszer Rendőr Józsi, és Büfés Juli válásánál fog "belenyúlni" az ítéletbe... Meg az sem, hogy egy 13 milliós ház körüli válásnál bármelyik bírót meg lehet majd vesztegetni.

Ne nevessünk már, ez nem valami politikai ítélet, vagy milliárdos céges per.

2017. ápr. 23. 10:57
 22/37 anonim ***** válasza:
15%
19-es,ha a kivasalt ingnek órabére van,akkor a levágott fűnek, beszerelt bútoroknak, megjavított autónak, bekötött vezetékeknek ,felhúzott garázsnak ,amit mondjuk a férj csinált saját szabadidejében,annak is kemény órabére van. Szépen ki kell számolni és aztán kiderül mi mennyi és fedezi e a vaslás és ebéd főzés óradíját. Csak ezt érdekes mód soha nem nézik, csak az ingvasalást meg a gyerekkel otthon szappanopera nézést próbálják forintosítani és milliós értékre felduzzasztani.
2017. ápr. 23. 10:59
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

22-es: na pont ezért közös minden amit a házasságon belül kerestek, hogy ne kelljen szépen kiszámolni, hogy mennyi 10 év alatt a házimunka, meg a fűnyírás, meg minden egyéb.

Tehát az asszony hiába volt gyesen (vagy a férje munkanélküli, mert ugye van ilyen eset is), hiába keres az egyik 3x annyit, mint a másik (van ilyen eset is), a pénz közös.

Ez alól 2 kivétel van:

- házasság előtt szerzett különvagyon

- házasság alatt szerzett ági vagyon (ilyen például, ha örököl valamelyik fél egy ingatlant a szüleitől).

Ezek nem lesznek közös vagyontárgyak.

Aki meg ennek ellenére fél, az köthet házassági szerződést (van rá lehetőség), bár a magyar házassági szerződések 99%-ba olyasmi kerül, ami eleve "alapból" is így van, ez nem az USA.

2017. ápr. 23. 11:02
 24/37 anonim ***** válasza:
szerintem örülj neki, hogy az ilyen anyagias 3,14csák elvesztik az érdeklődésüket feléd! Ezzel csakis te nyersz hosszútávon!
2017. ápr. 23. 11:02
 25/37 anonim ***** válasza:
40%
21es de pont ott is belenyúl.Kismillió eset van ahol dettó ugyanaz a felállás, mégis teljesen más az ítélet,csak mert máshol tárgyalták. Egyszerűen mert pl nő a bíró ,és a férfiakat gyűlöli,nem kell ehhez más.De simán le is fizetik vagy kisváros és mindenki sógor koma és a bíró is a nyertes fél érdekköréből kerül ki. Pont olyan korrupt elfogult a bíróság is mint bármi más idehaza.
2017. ápr. 23. 11:04
 26/37 anonim ***** válasza:

23-as pont ezért nem igazságos. Ha egyenlőség jelet teszünk az otthoni melók közt,tehát ha a férj és feleség otthoni munkájának értéke kioltja egymást,akkor csak ott van a különbség bizonyíthatóan ,hogy az egyik hazahoz 400 ezret a másik meg állami gyest. Az miért válik egyből egyenlővé ,ha a vak is látja,hogy nem az?

Na mindegy ,én is azt tudom írni,aki nem ír mindenre kiterjedő házassági szerződést az magára vessen később,mert mindenéből kiforgatják!

2017. ápr. 23. 11:07
 27/37 A kérdező kommentje:
Itt csak a nők járhatnak jól.
2017. ápr. 23. 11:09
 28/37 anonim ***** válasza:
79%

"Ha egyenlőség jelet teszünk az otthoni melók közt,tehát ha a férj és feleség otthoni munkájának értéke kioltja egymást,akkor csak ott van a különbség bizonyíthatóan ,hogy az egyik hazahoz 400 ezret a másik meg állami gyest. Az miért válik egyből egyenlővé ,ha a vak is látja,hogy nem az?"

Az egyik szül egy gyereket a másik nem. A vak is látja, hogy ez nem egyenlő. Amikor majd 70 éves leszel, és a gyerekeid lesznek az egyetlenek akik meglátogatnak, akkor is mond nekik, hogy nem kell, mert Te 400-at vittél haza.

Istenem, még férfiként is szánalmasnak látom ezt.

2017. ápr. 23. 11:13
 29/37 A kérdező kommentje:
Bár keresnék 400 at, de csak a fele is visítva van meg néha.
2017. ápr. 23. 11:20
 30/37 anonim ***** válasza:
23%

'Az egyik szül egy gyereket a másik nem.'

Erre a mezei pocok is képes havonta egyszer.Nem érdem, csak egy egyszerű életfunkció.

2017. ápr. 23. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!