Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hátrálnak meg a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hátrálnak meg a nők vagy kezdenek el szimpátiát veszíteni az adott pl 30 éves férfi felé, aki, , csak" albérletben él és egyedül nem tud saját lakást venni? Holott az adott nőnek sincs sajátja.

Figyelt kérdés
Van 3 millió ft megspórolt pénzem, plusz saját 5 éves 2 milliós autóm. Amíg otthon éltem és 6 évet dolgoztam az egyetem után, ezt 9össze tudtam szedni. De én egyedül nem veszek fel az átlagfizetésemmel 8-10 milliós lakáshitelt, csak ha van stabil párkapcsolatom, akivel tervezhetek komolyan, akár lakásvásárlást is. Egyedül nem könnyen menne 100 ezer havi (albérlet csak 45 plusz rezsi)lakáshitel plusz rezsi. Erre meg csak néznek a nők, hogy hogy nincs saját. Mikor nekik sincs. Lehet hülyéket fogtam ki eddig, vagy tényleg ez a minimum elvárás. Csak nekem nem volt örökségem, sem milliomos szüleim, pláne, hogy édesapám 13 éve nem él már.
2017. ápr. 23. 09:09
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, igazad van! Ne igy vegyel fel hitelt. Az nem jo dolog. Foleg a kozos.

Rengeteg nonek van lakasa,akinek nem problema,h odakoltozol.

N

2017. ápr. 23. 09:43
 12/37 anonim ***** válasza:
60%
Nem legenda, rengeteg ilyen eset van. Ahogy írod, elég ha a hiteltörlesztés ideje belelóg a házasságba, vagy van egy jelentős hozzáépítés. Amibe az asszony semmit nem tett bele mert végig gyesen volt .És már övé a fele,a bíróság meg neki ítéli a gyereket és már övé az egész. Aztán mivel eladni nem lehet nem érdemes,ha a férj nem akar költözni, oda költöztet két három verőembert és a férj már kint is van az utcán.
2017. ápr. 23. 09:44
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

"Rengeteg nonek van lakasa,akinek nem problema,h odakoltozol. "

Hááát... ez is változó. Megvolt a pénzem egy lakásra, az egyik exemtől mégis mindig azt hallgattam, hogy neki van lakás,a nekem nincs (ok, nekem nem lakásom volt, csak egy lakás ára, a különbséget nem értettem teljesen).

A nők ugyanúgy félnek attól, hogy a pasi odaköltözik, és akkor a nyakukon marad, mint a férfiak.

A legjobb, ha van a kapcsolat elején saját albérletet legalább, és hosszabb ideig meg is tartod, tehát nem rögtön a kapcsolat elején felmondod, és költözöl a nőhöz. Akkor nem fog azon izgulni, hogy csak a lakhatásért mész.

2017. ápr. 23. 09:46
 14/37 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem tudom. 2 utcával arrébb egy szép kertes házban él egy rendőrt a feleségével. Vagyis élt, mert elváltak, Az ingatlan 15 millió ft értékű. Ebből kb 13 milla a pasi pénze, ami benne van. Mégis mikor váltak a nő 5 millió ft-ot kért, amit ha nem tud a pasi megadni neki, bíróság van és el kell adni a lakást. A nőnek joga van, hiába szinte mindent a férfi szerzett. Tehát sajna nem legend. Én is azt hittem.
2017. ápr. 23. 10:26
 15/37 A kérdező kommentje:

"Rengeteg nonek van lakasa,akinek nem problema,h odakoltozol. "

Rögtön az indul be a nőben, uramég, hozzám? Koldus ez, hogy el kell tartanom? Még akkor is, ha rendesen keres a pasi.

2017. ápr. 23. 10:28
 16/37 A kérdező kommentje:
Nekem volt olyan, hogy 3 éve, mikor egy tőlem 5 évvel fiatalabb friss diplomás, de máris jó munkahellyel (szerencséje volt) és bérrel bíró lányhoz költöztem oda, mert örökölt nagy lakást. Ő akarta. De el is hagyott, pedig én fizettem fél évig szinte minden összeget, rezsit. De elhagyott egy másfélszer annyit kereső férfiért, akinek volt saját, nagy lakása.
2017. ápr. 23. 10:31
 17/37 anonim ***** válasza:
76%

"Ebből kb 13 milla a pasi pénze, ami benne van. "

hogyan a pasi pénze? Mert az előző is közölte, hogy a nő gyesen volt, így a pénz amiből vették az a pasié. Nem, a házasság alatt minden pénz közös, akkor is ha a nő gyesen van. ha pedig a pasi bizonyítani tudja, hogy a pénz különvagyon (azaz a házasság előtt is megvolt neki), akkor azt el is tudja vinni.

persze, mivel ti is mind jogot végeztetek (ugye?) ezért biztos nektek van igazatok ;)

2017. ápr. 23. 10:37
 18/37 anonim ***** válasza:

Házasság alatt szerzett közös vagyon: a barátnőm szülei a válás után is egy lakásban éltek, mert az ingatlan fele-fele arányban osztódott volna és egyikük sem tudott volna venni érte egy lakást.

Nekünk válás után közös ház hasonlóképp, pedig nálam maradt a gyerek. Érdekes, hogy mindenkinél más a törvény, szerintem nem látod át teljesen más életét. A nő is bele rakhatott milliókat saját vagyonból a házba rendőréknél, honnan tudod te azt? ja, és gyesen volt? Kinél maradt a gyerek? Szóval nem minden eset egyértelmű.

2017. ápr. 23. 10:43
 19/37 anonim ***** válasza:
76%

Ahogy utolsó írja, a nő is rakhatott bele pénzt (vagy a családja).

Egyébként a legrosszabb helyzetben ilyen "vállalkozóék" vannak, mert ott gyakori, hogy a férfi valóban különvagyont visz be, csak éppen a párnacihából, így aztán bizonyítani sem tudja, hogy az az ő pénze volt, és a házasság előtt is létezett, hiszen sehol nincs nyoma.

De ezzel együtt minden vagyonelem amit bizonyíthatóan a házasság előtt vitt be valaki (a napi használati cikkek esetében más a szabály), az különvagyon, HA tudja bizonyítani.

A GYES alatt keresett pénz pedig közös vagyok, hiába szereti sok férfi azt hajtogatni, hogy itt minden az ő pénzéből van, mert az asszony a gyerekek miatt nem dolgozott (az én apám is ezzel próbálkozott, egyszerűen nem lehetett vele megértetni, hogy nem így működik a rendszer, hogy neki sem számolják fel a minden nap kivasalt inget, és azóta is óbégatja mindenhol, hogy őt kiforgatták a vagyonából, hiába beszélgettem már el vele milliószor erről)

2017. ápr. 23. 10:50
 20/37 anonim ***** válasza:
25%
17-es jogot végzett..akkor azt is pontosan tudod hogy a jog előtt vannak egyenlőbbek és legtöbb bíró kénye kedve (pénztárcája ,érdeke, fenti utasítása, előítélete)szerint csavarja azt a sokat tanult jogát.
2017. ápr. 23. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!