Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hátrálnak meg a nők vagy kezdenek el szimpátiát veszíteni az adott pl 30 éves férfi felé, aki, , csak" albérletben él és egyedül nem tud saját lakást venni? Holott az adott nőnek sincs sajátja.
Kerdezo, igazad van! Ne igy vegyel fel hitelt. Az nem jo dolog. Foleg a kozos.
Rengeteg nonek van lakasa,akinek nem problema,h odakoltozol.
N
"Rengeteg nonek van lakasa,akinek nem problema,h odakoltozol. "
Hááát... ez is változó. Megvolt a pénzem egy lakásra, az egyik exemtől mégis mindig azt hallgattam, hogy neki van lakás,a nekem nincs (ok, nekem nem lakásom volt, csak egy lakás ára, a különbséget nem értettem teljesen).
A nők ugyanúgy félnek attól, hogy a pasi odaköltözik, és akkor a nyakukon marad, mint a férfiak.
A legjobb, ha van a kapcsolat elején saját albérletet legalább, és hosszabb ideig meg is tartod, tehát nem rögtön a kapcsolat elején felmondod, és költözöl a nőhöz. Akkor nem fog azon izgulni, hogy csak a lakhatásért mész.
"Rengeteg nonek van lakasa,akinek nem problema,h odakoltozol. "
Rögtön az indul be a nőben, uramég, hozzám? Koldus ez, hogy el kell tartanom? Még akkor is, ha rendesen keres a pasi.
"Ebből kb 13 milla a pasi pénze, ami benne van. "
hogyan a pasi pénze? Mert az előző is közölte, hogy a nő gyesen volt, így a pénz amiből vették az a pasié. Nem, a házasság alatt minden pénz közös, akkor is ha a nő gyesen van. ha pedig a pasi bizonyítani tudja, hogy a pénz különvagyon (azaz a házasság előtt is megvolt neki), akkor azt el is tudja vinni.
persze, mivel ti is mind jogot végeztetek (ugye?) ezért biztos nektek van igazatok ;)
Házasság alatt szerzett közös vagyon: a barátnőm szülei a válás után is egy lakásban éltek, mert az ingatlan fele-fele arányban osztódott volna és egyikük sem tudott volna venni érte egy lakást.
Nekünk válás után közös ház hasonlóképp, pedig nálam maradt a gyerek. Érdekes, hogy mindenkinél más a törvény, szerintem nem látod át teljesen más életét. A nő is bele rakhatott milliókat saját vagyonból a házba rendőréknél, honnan tudod te azt? ja, és gyesen volt? Kinél maradt a gyerek? Szóval nem minden eset egyértelmű.
Ahogy utolsó írja, a nő is rakhatott bele pénzt (vagy a családja).
Egyébként a legrosszabb helyzetben ilyen "vállalkozóék" vannak, mert ott gyakori, hogy a férfi valóban különvagyont visz be, csak éppen a párnacihából, így aztán bizonyítani sem tudja, hogy az az ő pénze volt, és a házasság előtt is létezett, hiszen sehol nincs nyoma.
De ezzel együtt minden vagyonelem amit bizonyíthatóan a házasság előtt vitt be valaki (a napi használati cikkek esetében más a szabály), az különvagyon, HA tudja bizonyítani.
A GYES alatt keresett pénz pedig közös vagyok, hiába szereti sok férfi azt hajtogatni, hogy itt minden az ő pénzéből van, mert az asszony a gyerekek miatt nem dolgozott (az én apám is ezzel próbálkozott, egyszerűen nem lehetett vele megértetni, hogy nem így működik a rendszer, hogy neki sem számolják fel a minden nap kivasalt inget, és azóta is óbégatja mindenhol, hogy őt kiforgatták a vagyonából, hiába beszélgettem már el vele milliószor erről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!